לפי דיווח הערב (שני) של העיתונאי טום בוגרט, קולורדו ראפידס סיכמה עם שחטאר דונייצק את רכישתו של סתיו למקין תמורת 1.6 מיליון דולר. הקבוצה האוקראינית דרשה תחילה סכום מעט יותר גבוה, אך הסכימה להתפשר וההצעה מה-MLS ניצחה את האופציה של מכבי תל אביב.
למקין בן ה-22 תפס מקום בהרכב של מכבי תל אביב לקראת סיום העונה, בה רשם 21 הופעות בליגה ובישול אחד. הוא שותף גם בחמישה משחקים בליגה האירופית. ביום שישי ישב על ספסל נבחרת ישראל בניצחון החוץ 1:3 באסטוניה, כשהוא אמור לקבל דקות במשחק הידידות מול סלובקיה מחר.
אם יחתום, למקין יגדיל את המושבה הישראלית ב-MLS לחמישה שחקנים ויצטרף למלך שערי הליגה תאי בריבו (פילדלפיה), עילי פיינגולד (ניו אינגלנד) וליאל עבדה ועידן טוקלומטי (שארלוט).
יתרון (6) 79
14:00

מ.ס בני יפו אורתודוכסים
(3+)

מכבי נתניה
על אף פערי הרמות הברורים, נתניה מקבלת כאן הפרש שערים די גדול לעבור. האורחת תעשה רוטציות בסגל, בני יפו תילחם עם כל מה שיש לה. זה יסתיים בניצחון נתנייתי בשלושה שערים בדיוק
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 84
14:00

הפועל ירושלים

הפועל אום אל פאחם
אמנם מדובר בתקופות שונות וקבוצות שונות, אבל בכל המפגשים הקודמים בין השתיים נכבש שער אחד לכל היותר. בדרך כזאת או אחרת זה לא יפתיע אם גם המפגש הקרוב שייערך היום יהיה דל בשערים
רגיל (6) 140
17:00

גרימסבי

אולדהאם
גרימסבי מגיעה למפגש כשהיא נואשת לעצור רצף של שמונה משחקים ללא ניצחון בליגה, בעוד שאולדהאם מגיעה עם מומנטום חיובי לאחר ניצחון 3–1 על טרנמיר במחזור האחרון
רגיל (6) 209
17:00

שפילד וונסדיי

האל
בעוד ששחקני שפילד סובלים מרשימת פציעות ארוכה בהגנה ולא ניצחו ב-15 משחקיהם האחרונים, "הנמרים" מהאל נחשבים לפייבוריטים ברורים בזכות ההתקפה הפורייה שלהם
את קולורדו מאמן כריס ארמס, קשר נבחרת ארה"ב בעבר, שלפני כן היה עוזר מאמן במנצ'סטר יונייטד ולידס. הקבוצה זכתה באליפות ה-MLS ב-2010 ובעונה הקודמת נעצרה בסיבוב הראשון של הפלייאוף, כשכרגע היא מדורגת במקום התשיעי באזור המערבי, אחרי שני הפסדים רצופים. במאזנה 22 נקודות לאחר 17 מחזורים: שישה ניצחונות, ארבע תוצאות תיקו ושבעה הפסדים.


