אלונה ברקת באה בטענות קשות לראשי ההתאחדות לכדורגל כאשר נשאה דברים באירוע של הפועל באר שבע לרגל סיום העונה, ותגובת ההתאחדות לכדורגל לא איחרה לבוא. באותה תגובה, נמסר כי "מסע ההאשמות של אלונה ברקת שקרי וחסר אחריות, שתבחן את התנהלותה".
כעת, שעה קלה לאחר תגובת ההתאחדות, הפועל באר שבע בחרה להשיב אש. "התגובה המתלהמת של דובר ההתאחדות מצערת. היא מלמדת שההתאחדות אינה מוכנה לעשות חשבון נפש ולהודות בטעות, אלא בוחרת להמשיך במסע ההסתה וההכפשה נגד המועדון ומנהליו", נמסר מהמועדון בתגובה.
יתרון (6) 154
20:00

ז'לגיריס קובנה

ולנסיה
(3.5+)
ז'לגיריס פתחה את העונה מצוין והיא גם במומנטום טוב. אצל ולנסיה הסיפור שונה - היא פתחה חלש מאוד, אך כעת היא עם 6 ניצחונות רצופים בכל המסגרות. המשחק צפוי להיות צמוד, אך ז'לגיריס מנוסה ואיכותית יותר ובבית, היא אמורה לרשום ניצחון יפה
רגיל (6) 224
21:30

ורדר ברמן

וולפסבורג
המארחת נראית טוב יותר כרגע ובאופן כללי משדרת יותר יציבות לעומת וולפסבורג שמגיעה למשחק בכושר לא אידיאלי. עם הביתיות, ברמן תמצא את הדרך לנצח כאן
"התגובה מדגישה את הצורך הדחוף לנצל את פגרת הקיץ לשינוי מהותי בהתאחדות, עם בחינה אמיתית של הדברים, בלב פתוח ובנפש חפצה (ולא רק בכתובים). מוטב שההתאחדות תתחיל לעבוד למען הכדורגל הישראלי ולא נגד מועדון שמותח עליה ביקורת מוצדקת.
"גם שופט מחוזי ניטרלי, ראה את הנולד והבהיר להתאחדות את החשיבות בתחרות ספורטיבית ללא כוכבית. צר לנו שבהתאחדות לא השתמשו ועדיין לא משתמשים במיטב הבנתם וחוכמתם כדי לעשות בדק בית אמיתי, כשלמולם עומדים טובת ציבור אוהדי הכדורגל ורכישת אמונם חזרה", נכתב בנוסף.


