אלונה ברקת נשאה היום (רביעי) דברים באירוע של הפועל באר שבע לרגל סיום העונה החולפת וההכנות לעונה הבאה.
ברקת אמרה: "אני רוצה לומר תודה לכל מי שחלק מהפועל באר שבע. החל מה-7 באוקטובר אני נפעמת מהעשייה המופלאה. אני גאה להיות חלק מהפועל באר שבע, רוצה להגיד תודה גם לצוות המקצועי שלנו שגרמו לנו להתרגש מעונה מרגשת מאוד".
אחר כך הבעלים של באר שבע הזכירה את המשחק המפוצץ נגד בני סכנין ואת החלטת בית הדין של ההתאחדות לכדורגל לא לקיימו מחדש: "צר לי ששיחקנו 35 משחקים בלבד. הגיע לנו לשחק עונה מלאה וצר לי שגורמים בהתאחדות לכדורגל מנעו זאת מאיתנו".
היא הוסיפה באותו נושא: "בשורה התחתונה קבוצה אחת החליטה לא לשחק והתקנון מאוד מאוד ברור. הגיע לנו ניצחון טכני. בתחושה שלי הייתה פה החלטה מראש שזו תהיה התוצאה ולא משנה מה נעשה. אין לי ולו מילה רעה להגיד על מכבי תל אביב. זו קבוצה מצוינת והטענה שלי היא רק להתאחדות לכדורגל שלא נתנה לקבוצה שלנו להכריע את האליפות על כר הדשא".
עוד על המשחק נגד סכנין: "המקרה קרה ביום נורא למדינה שלנו, ביום שהיה יום קשה במיוחד. יש לנו אוהדים שאפשר להגיד עליהם הרבה דברים אבל גזענים הם לא. הם פעלו מאמוציות. בין זה לבין זה שרק קבוצה אחת בחרה לא לשחק, המרחק הוא עצום. אני חושבת שלראש מערך הדוברות שלומי ברזל יש משהו נגד הפועל באר שבע"
על האפשרות להעלות את מספר הזרים: "זה לא סוד שאני בעד הגדלת מכסת הזרים. בליגות שמשחקות תחת אופ"א הממוצע הוא 11 זרים, אבל אצלנו 5.5. כל זר איכותי שיגיע לליגה, רמת הליגה תעלה. ממה אנחנו מפחדים? למה דברים שעובדים מצוין באירופה, לא עובדים פה?".
על חולצת הזכייה בגביע, עליה נכתב "ללא כוכבית": "חייבת לציין שבגלל אמונות טפלות, אני לא מתעסקת בזה לפני משחקים. יחד עם זאת, האמירה שלנו היא לא נגד מכבי תל אביב אלא נגד המוסדות".
על קינגס קאנגווה: "חשוב לנו לעשות קמפיין אירופי טוב ושכל השחקנים יהיו איתנו. לפי זה אנחנו פועלים".
על מיגל ויטור: "הוא הקפטן שלנו, הנשמה שלנו והוא ישאר בהפועל באר שבע. זכינו ששחקן כזה משחק בהפועל באר שבע".