גורמים בסביבתו של ערן זהבי מנסים להניע מהלך לפיו הוא ישאר במכבי תל אביב, אם יחליט לא לפרוש ממשחק. "את העונה הקשה ערן כבר עבר. אם הוא מרגיש שהוא רוצה להמשיך לשחק, זה חייב להיות במכבי תל אביב", אמר גורם המקורב אל זהבי.
"כולם רואים איזו אהבה יש כלפיו מהיציעים. כולם רואים איך השחקנים אוהבים אותו וכעת זו גם התקופה הכי טובה בינו לבין לאזטיץ'. לא ייתכן שאם ערן ירצה להמשיך לשחק, זה לא יהיה במכבי תל אביב. ערן צריך להבין שזו ההחלטה הכי נכונה עבורו ואם הוא ירצה לפתוח עונה נוספת, זה חייב להיות במכבי תל אביב. ערן ומכבי צריכים להבין שזה המהלך הטוב ביותר לשני הצדדים".
אף שחגגו על הדשא אמש (שני) בסמי עופר, רקדו ושרו עם האוהדים, במכבי תל אביב מיהרו מיד אחרי המשחק להוריד את השחקנים לקרקע. "עד שנשלים את המשימה, לא נוכל להיות שקטים", אמרו במועדון. "התוצאות מול בית"ר העונה היו קשות וכואבות. את העבודה צריך להשלים במגרש ולקחת אליפות עם ניצחון".
במכבי תל אביב לא אומרים זאת עדיין בפה מלא, אבל צריך לקרות משהו יוצא דופן כדי שז'ארקו לאזטיץ' לא יאמן את הקבוצה בעונה הבאה. גם איבוד האליפות במחזור הסיום לא אמור להשפיע על ההחלטה שכבר התקבלה בין כתלי המועדון.
טבלת פלייאוף עליון
קבוצה משחקים נצחונות תיקו הפסדים שערים נקודות 1 מכבי תל אביב36 24 8 4 36-86 80 2 הפועל באר שבע36 24 8 4 28-75 78 3 מכבי חיפה36 18 8 10 54-68 61 4 בית"ר ירושלים36 15 9 12 54-58 53 5 הפועל חיפה36 15 7 14 50-51 52 6 מכבי נתניה36 13 6 17 58-51 45
יתרון (3) 199
20:00

ז'לגיריס קובנה
(1.5+)

פנאתינאיקוס
ז'לגיריס עוברת חודש רע, למרות הניצחון הענק על פרטיזן. היא הפסידה למכבי ואנאדולו וניצחה בקושי את פאריס. פאו אחרי ניצחון ענק על הפועל תל אביב ובמומנטום מרשים. היוונים ימשיכו את המומנטום
יתרון (3) 217
20:15

אל איתיחאד

נאסף קארשי
(2+)
מפגש במסגרת שלב הבתים של ליגת האלופות האסיאתית; אל איתיחאד הסעודית אמנם לא בשיא יציבותה העונה, אך היא מחזיקה בסגל איכותי בהרבה מהיריבה האוזבקית, שמתקשה מאוד במשחקי החוץ שלה לאחרונה.
יתרון (3) 224
20:30

באיירן מינכן
(6.5+)

הפועל תל אביב
מפגש קצוות. באיירן בעונה הכי חלשה שלה במפעל מזה שנים, בעוד הפועל תל אביב עדיין מובילה את הטבלה ובאה אחרי הפסד ביוון לפנאתינאיקוס. עבור האדומים זו הזדמנות נהדרת להתאושש מההפסד. הפועל תל אביב תנצח ומעל הליין
יתרון (3) 268
21:45

פאריס באסקטבול
(1.5+)

הכוכב האדום בלגרד
פאריס הייתה שווה ניצחון בכמה וכמה מהמשחקים האחרונים שלה שהסתיימו בהפסד. הכוכב האדום אמנם בצמרת אבל עוברת קצת ירידה ביכולת שלה לאחרונה. פאריס שווה ניצחון בבית שישים סוף לרצף ההפסדים שלה
רגיל (3) 279
22:00

טוניסיה

אוגנדה
משחק פתיחה בשלב הבתים של אליפות אפריקה. תוניסיה נחשבת לנבחרת מנוסה וחזקה משמעותית, עם רקורד היסטורי מושלם מול אוגנדה שחוזרת לטורניר לראשונה מאז 2019.
במחזור הסיום (שבת, 20:30)
- הפועל באר שבע - הפועל חיפה
- מכבי תל אביב - בית"ר ירושלים
- מכבי נתניה - מכבי חיפה


