וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

"ככה לוקחים אליפות": ב"ש מצאה אקס פקטור, ועוקבת אחר ונטורה

20.4.2025 / 6:25

המוליכה גאה בניצחון הקשה על הפועל חיפה "בערב בו אפילו שחקן אחד לא היה ברמה שלו", ומאושרת מהתרומה ההתקפית המפתיעה של מתן בלטקסה: "המעבר עשה לי טוב". ונטורה ייבדק ובספק לחצי גמר הגביע, קוז'וך מוכן למצ'אפ הפיקנטי: "ברדה מאמן מצוין"

תקציר: הפועל חיפה - הפועל באר שבע 2:1/ספורט1

הפועל באר שבע לא הייתה יכולה לבקש לעצמה יותר טוב מזה. מאז ההפסד למכבי תל אביב בטרנר במשחק העונה, רן קוז'וך והשחקנים עם שלושה ניצחונות ברצף ואמש (שבת) היא אספה שלוש נקודות חשובות במיוחד עם ניצחון 1:2 על הפועל חיפה והעבירה את הלחץ למכבי תל אביב, שתשחק מחר מול בית"ר ירושלים.

זה היה רחוק ממשחק טוב של הפועל באר שבע. אולי אפילו המשחק הכי חלש של הקבוצה העונה, בטח במחצית השנייה ועדיין, כמו נגד בית"ר ירושלים לפני שבוע, הפועל באר שבע מגלה הרבה אופי ומנצחת, גם במשחקים לא טובים.

"ככה בדיוק לוקחים אליפות", אמרו אמש במועדון. "לקחת שלוש נקודות במשחק חלש, זה המתכון לאליפות. אי אפשר לשחק כל העונה ברמה גבוהה. יש נפילות, יש תקופות פחות טובות, יש רגעים בעונה ארוכה בהם צריך לנצח גם כשאין שחקן אחד שנמצא ברמה הרגילה שלו".

גיא מזרחי, אופיר מרציאנו חוגגים עם רן קוז'וך מאמן הפועל באר שבע. מאור אלקסלסי
כך עושים זאת נכון. ב"ש חוגגת/מאור אלקסלסי

מי ששוב כבש עבור הפועל באר שבע הוא מתן בלטקסה. כמו לפני שבועיים, גם אמש הוא מצא את הרשת, אבל הפעם בניגוד למשחק מול מכבי חיפה, זה היה שער ניצחון. "אני מאושר שהגעתי להפועל באר שבע. זה מעבר שעשה לי טוב", אמר בלטקסה במסיבת העיתונאים אחרי המשחק. "אני בטוח שרן לא מחפש ממני שערים, אבל אם אני כובש כאן בחיפה שני שערים כאלה חשובים תוך שבועיים, זה בונוס גדול".

בלטקסה שיחק אתמול כי קרלוס פונק עדיין סובל מעט מכאבים בשריר רגלו. פציעה דומה עבר אתמול במהלך המשחק הקשר האחורי לוקאס ונטורה, והוא ייבדק היום כדי לאבחן האם הוא יכול לשחק מחרתיים מול הפועל תל אביב בחצי גמר גביע המדינה. 

sheen-shitof

עוד בוואלה

איך הופכים אריזת פלסטיק לעציץ?

בשיתוף תאגיד המיחזור תמיר

מתן בלטקסה שחקן הפועל באר שבע חוגג שער. מאור אלקסלסי
אקס פקטור. בלטקסה/מאור אלקסלסי

קוז'וך ידבר היום במסיבת עיתונאים מיוחדת של ההתאחדות לכדורגל לקראת המשחק וגם אליניב ברדה ידבר. אמש התבקש קוז'וך כבר להתייחס למשחק מנקודת מבט של הקרב שמצפה לו מול ברדה, הסמל הכי גדול של הפועל באר שבע. קוז'וך אמר על כך: "אין לי קרב מול אליניב. בהרבה צמתים היינו שם ביחד ואז הוא נתן לי גז. אליניב מאמן מצוין. מדובר כאן בקרב בין הפועל באר שבע להפועל תל אביב".

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully