שִׂים לֵב: בְּאֲתָר זֶה מֻפְעֶלֶת מַעֲרֶכֶת נָגִישׁ בִּקְלִיק הַמְּסַיַּעַת לִנְגִישׁוּת הָאֲתָר. לְחַץ Control-F11 לְהַתְאָמַת הָאֲתָר לְעִוְורִים הַמִּשְׁתַּמְּשִׁים בְּתוֹכְנַת קוֹרֵא־מָסָךְ; לְחַץ Control-F10 לִפְתִיחַת תַּפְרִיט נְגִישׁוּת.
וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

שוער עולה. עולה ביוקר: צפו בטעות ההזויה בארגנטינה

מלכת הביזאר מכה שוב: אחרי שהתערב לפני המשחק שיוריד את השפם אם יספוג, איגנסיו ארסה סיפק את אחד המהלכים המוזרים

סיכום השבוע של ספורט1 (9.4)/ספורט1

דפורטיבו רייסטרה כבר ייצרה סיפורים ביזאריים (על גבול הפליליים) שהגיעו עד למחוזותינו, אך בניגוד למקרים הקודמים, הפעם האירוע ההזוי קרה דווקא במשחק של הקבוצה הקטנה מארגנטינה. במהלך משחק נגד אינסטיטוטו, כשכבר פיגרה 1:0 ושיחקה בחיסרון מספרי בעקבות כרטיס אדום שנשלף לאחד משחקניה, השוער איגנסיו ארסה לקח את העניינים לידיים - או לרגליים, ליתר דיוק. וכאן בדיוק הבעיה.

ארסה, שנחשב לאחת הדמויות הצבעוניות בליגה הארגנטינית, וגם לאחד השוערים הטובים בה העונה, קלט כדור ברחבה והחליט שבא לו להוביל את המהלך ההתקפי הבא. הוא התקדם בכדרור כמעט עד קו מחצית המגרש, שם איבד בחובבנות לפני שהחוטף מהקבוצה היריבה הבקיע לשער הריק.

מה הוא חשב לעצמו? צפו בטעות הביזארית

וזה לא הכל. מתברר שלפני המשחק, השוער אף הספיק לערוך התערבות משעשעת עם אחד מאוהדי הקבוצה היריבה, שאירחה את המשחק. "אם לא מבקיעים לי, אני מגלח אותך. ואם אני סופג, אני מוריד את השפם", הבטיח ארסה.

אחרי המשחק, הוא דווקא הקל ראש באירוע: "זה הסגנון שלי. הטובים ביותר עושים טעויות, אז אני לא יכול?", אמר. בארגנטינה אף הזכירו שזו לא הפעם הראשונה שארסה מבצע טעות "בסגנון שלו", שכן הוא עצמו סיפר בעבר במהלך ריאיון כיצד איבד את מקומו בהרכב נבחרת הנוער של ארגנטינה בגלל מהלך דומה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully