וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מתיחות בריאל מדריד? אנצ'לוטי נתן הוראות, בלינגהאם ענה בתסכול

עודכן לאחרונה: 9.4.2025 / 13:44

תיעוד מאצטדיון האמירויות מראה את מאמן ריאל משוחח עם הקשר האנגלי, שנראה עצבני ומיואש במהלך התבוסה לארסנל: "הסרטון שהותיר את אנצ'לוטי נסער"

תקציר חצי גמר גביע ספרדי: ריאל מדריד - ריאל סוסיאדד 4:4 (4:5 בסיכום)/ספורט1

ריאל מדריד המשיכה אתמול (שלישי) את העונה הלא יציבה שלה, ושוב נמצאת בתקופה רעה אחרי שהובסה בלונדון 3:0 על ידי ארסנל ברבע גמר ליגת האלופות. ג'וד בלינגהאם, קשר הקבוצה ומי שנחשב לאחד המנהיגים שלה, הביע את התסכול שלו בסיום כשאמר ש"הטעויות האלה שלנו חוזרות כל העונה" ו"במזל ספגנו רק שלושה שערים".

בריאל מדריד מבינים שיצטרכו "משהו מטורף" אחרי ה-3:0 שספגו מארסנל

שחקן ריאל מדריד, ג'וד בלינגהאם. רויטרס
שחקן ריאל מדריד, ג'וד בלינגהאם/רויטרס

סרטון שעלה לרשתות מראה את בלינגהאם ואדוארדו קמאבינגה משוחחים עם המאמן על הקווים, כשקרלו אנצ'לוטי מחלק להם הוראות. בלינגהאם הביע חוסר שביעות רצון בולטת, ונראה מניד בראשו, ועושה פרצוף מאוכזב כלפי אנצ'לוטי. "הסרטון שהותיר את אנצ'לוטי נסער", נכתב ב"אס" על התיעוד מהיציע באצטדיון האמירויות, "צפו בתגובה של בלינגהאם מקבל הוראות מהמאמן, כשחוסר ההסכמה ביניהם בולט".

"ארסנל הייתה יכולה לכבוד הרבה יותר, היה לנו מזל לצאת מפה עם 3 שערים", אמר בלינגהאם, "למען האמת, אין תירוצים... אנחנו צריכים להסתכל רק על עצמנו. זה דומה למה שקרה לנו כל העונה, אבל מול ארסנל זה בקנה מידה גדול יותר".

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully