וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

החלום של ויאלי מתגשם: חבריו באים להציל את סמפדוריה

באיטליה מדווחים שמאנצ'יני, אבאני ולומברדו ימונו לצוות המקצועי החדש בקבוצה שבמאבקי הישרדות בסרייה ב', במטרה להישאר בליגה

תיקתקנו, 7.4/ספורט1

בסוף עונת 2022/23 סמפדוריה ירדה לליגת המשנה באיטליה במה שהמשיך הידרדרות איטית וכואבת עבור מועדון הפאר האיטלקי, שבעבר היה בטופ האירופי עם זכייה בגביע המחזיקות ב-1990 והגיע לגמר ליגת האלופות ב-1992. גם הגעה של אנדראה פירלו האגדי לא הצליחה לסייע למועדון מגנואה שהעונה נראה בדרך הבטוחה לליגת השלישית בטיבה בארץ המגף, כשהוא במקום ה-18 ומתחת לקו האדום בטבלה.

לא מעט שחקנים גדולים שיחקו בעבר בסמפדוריה, כולל ג'אנפרנקו זולה, רוד חוליט, רוברטו מאנצ'יני וכמובן ג'אנלוקה ויאלי. החלום של החלוץ האיטלקי לפני מותו בעקבות מחלה בגיל 58 לפני כשנתיים, היה לרכוש את הקבוצה האהובה עליו ולהגשים חלום עם חבריו מהימים ההם ולהצעיד בחזרה את סמפדוריה לימיה היפים - בדיוק כפי שעשו כחלק מצוות האימון בנבחרת איטליה שזכתה ביורו ב-2021 תחת שרביטו של מאנצ'יני.

כעת, נראה שחלומו של ויאלי עומד להתגשם עם דיווחים מאיטליה על כך שמאנצ'יני ימונה לעוזר לא רשמי, אלבריגו אבאני למאמן ואטיליו לומברדו שישמש כעוזרו של אבאני - הכל כדי להציל את המועדון שלהם מהרס. בסמפדוריה כבר הוציאו הודעה רשמית על הפיטורים של המאמן, העוזר והמנהל הטכני הנוכחיים, כך השלושה החדשים צפויים לקבל את המינוי הרשמי בקרוב.

רוברטו מאנצ'יני לצד אלבריגו אבאני, נבחרת איטליה. GettyImages
רוצים להגשים לויאלי את החלום ולהציל את סמפדוריה. מאנצ'יני ואבאני/GettyImages

עבור מאנצ'יני זאת המשרה הראשונה מאז שפוטר מאימון נבחרת ערב הסעודית, ומשתר האימון הראשית הראשונה של אבאני מאז שאימן בנבחרות הצעירות של איטליה ואת נבחרת סן מרינו ב-2010.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully