וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

בכר ימשיך לספסל את חלוץ הרכש, באר שבע מוכנה לאתגר הגדול

עודכן לאחרונה: 6.4.2025 / 18:20

מאמן מכבי חיפה שוב יעלה ללא מלמד בחוד, כשחזיזה וסק ישובו. סטויאנוב צפוי לפתוח, התלבטות בין מדיירוש לגנאח (ב', 20:30)

תיקתקנו: 4.4/ספורט1

מכבי חיפה

לצד הבשורה כי ארגוני האוהדים יחזרו מחר (שני, 20:30) ליציעים, במכבי חיפה משלימים גם הכנות מקצועיות למשחק מול הפועל באר שבע. בקבוצה רוצים לרשום ניצחון ראשון על אחת משלוש היריבות בצמרת כאשר עד עתה בשבעה משחקי הליגה רשמה חיפה שתי תוצאות תיקו וחמישה הפסדים.

לפי התרגולים של ברק בכר עושה רושם שייתכן מאוד וגיא מלמד, למרות שני שערים בשלושה משחקים האחרונים, יפתח שוב על הספסל, כאשר עבדולאי סק ודולב חזיזה צפויים לחזור להרכב הקבוצה אחרי שלא שיחקו בדרבי בשל צהובים.

"באר שבע עם המטרות שלה, אבל לנו יש מטרה לסיים בטעם טוב את העונה ובמקום השלישי", אמר שחקן בחיפה. "ככה שנגיע לנצח, בטח מול איצטדיון מלא".

גיא מלמד שחקן מכבי חיפה חוגג שער. דני מרון
למרות הכושר החיובי שנבנה, שוב יהיה על הספסל. גיא מלמד/דני מרון

הפועל באר שבע

גם הבוקר ואפילו שמכבי תל אביב ניצחה אמש ופתחה פער זמני של 5 נקודות בפסגה, בטוחים בהפועל באר שבע בעצמם ובעיקר משוכנעים שהדברים עדיין תלויים בהם. "ראינו את השיפור במחצית השנייה מול מכבי תל אביב בטרנר ואם נביא את העקרונות שלנו מול מכבי חיפה, נדע לצאת בתוצאה טובה", אמרו אמש גורמים במועדון. "זה אולי נראה הבוקר שמכבי ברחה, אבל זו לא ההרגשה אצלנו במועדון. האתגר רק הלך וגדל".

יחד עם זה היו גם כאלה שהזכירו מה היה במשחק האחרון מול מכבי חיפה ומה היה מול מכבי תל אביב. "זה מאני טיים והפלייאוף מזמן קבוצות חזקות. אי אפשר לטעות כל כך הרבה כמו שקרה לנו במשחקים האחרונים", אומרים בהפועל באר שבע. "זו תקופה מכרעת ואלה קבוצות שמענישות על כל טעות".

הפועל באר שבע תקיים הבוקר את האימון המסכם. מהמשחק מחר יעדר גיא מזרחי המורחק ואותו אמור להחליף יוני סטויאנוב. ההתלבטות הגדולה של רן קוז'וך היא בין יורי מדיירוש לאמיר גנאח בצד שמאל של ההתקפה. למדיירוש איכויות גבוהות, אבל לגנאח יש את החיתוך ימינה והבעיטה המסוכנת. במועדון מאמינים שהלדר לופס לו היה משחק רע מאוד מול מכבי תל אביב יידע להתאושש למחר ולחזור ליכולת הטובה והרגילה שלו.

sheen-shitof

עוד בוואלה

הצטרפו לוואלה fiber ושדרגו את חווית הגלישה והטלוויזיה בזול!

בשיתוף וואלה פייבר

שחקן הפועל באר שבע, יורי מדיירוש. לירון מולדובן
ימשיך ב-11? מדיירוש/לירון מולדובן

טריוויה

* מכבי חיפה עדיין ללא ניצחון העונה מול אחת מיריבותיה ברביעיית הצמרת (שתי נקודות מ-21 אפשריות). להפועל באר שבע הפסידה 2:0 בסיבוב הראשון בבית וגם ברבע גמר הגביע, כשבסיבוב השני בליגה איבדה מולה יתרון 0:3 לפני כחודש והסתפקה ב-3:3.

* מכבי חיפה ניצחה רק אחד מששת משחקי הבית האחרונים שלה והפסידה ארבע פעמים העונה כמארחת - יותר מכל שלוש העונות הקודמות של ברק בכר גם יחד.

* הפועל באר שבע עדיין מחזיקה בהגנה הטובה בליגה (21 שערי חובה), אבל ספגה שבעה שערים בארבעת המחזורים האחרונים.

* מתוך 55 השערים של באר שבע העונה, רק אחד הובקע בדקות 15-30. היא כבשה פחות מכל קבוצה אחרת בליגה בפרק הזמן הזה.

* הפועל באר שבע היא היחידה שלא כבשה העונה מהנקודה הלבנה בליגה. נשרקו לזכותה שני פנדלים והלדר לופס החמיץ את שניהם. בגביע מול מכבי חיפה, דן ביטון לקח את הפנדל ודייק.

הרכבי הקבוצות

שופט: דוד פוקסמן
אצטדיון: חיפה

תוצאות משחקי יום שבת:

מכבי תל אביב - מכבי נתניה 1:4

מכבי בני ריינה - מכבי פתח תקוה 2:0
הפועל ירושלים - עירוני קרית שמונה 0:2

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully