וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

בזמן שהפועל ת"א מתפללת לשלום מדר: ולנסיה קיבלה "איתות חיובי"

כריס ג'ונס ונייט ססטינה לא שותפו בליגה, אבל בספרד מדווחים על הטבה במצבם לפני המשחק המכריע ברביעי. ויש קאמבק של גארד נוסף

תיקתקנו, 31.3/ספורט1

בזמן שהפועל תל אביב נאבקת על מנת להכשיר את ים מדר ועדיין מציבה בסימן שאלה את ג'ו רגלנד, בולנסיה מאמינים שיעמוד לרשות המאמן פדרו מרטינס סגל כמעט מלא לחלוטין במשחק השלישי והמכריע ביום רביעי על העלייה לגמר היורוקאפ.

בולנסיה חששו שכריס ג'ונס שסוחב פציעה והחמיץ את המשחק הליגה - כמו גם נייט ססטינה - ייאלצו להחמיץ את המשחק אבל בספרד מדווחים הערב (שני) על איתות חיובי מכיוונם, ובולנסיה "מקווים שהם יהיו כשירים". רכז מכבי תל אביב לשעבר ופורוורד הפועל חולון לשעבר, יצטרפו אל הרכז הצעיר סרג'יו דה לראה שחזר בתחילת השבוע לפעילות אחרי היעדרות בת חודשיים. שלושתם אמורים לעמוד לרשות מרטינס, שככל הנראה יחסר רק את הסנטר איתן האפ שנעדר כבר מחודש נובמבר.

שחקן הפועל תל אביב בר טימור ליד שחקן ולנסיה כריס ג'ונס. הפועל "שלמה" תל אביב, אתר רשמי
יתרון בקו האחורי? כריס ג'ונס מול בר טימור/אתר רשמי, הפועל "שלמה" תל אביב

האזינו: אור שקדי על מצבו של ים מדר

כל זאת מתרחש כאמור כשהפועל תל אביב עושה מאמצים כבירים על מנת להכשיר את ים מדר למשחק. מדר סחב פציעה במניסקוס במשך תקופה ארוכה וההחלטה אם ישותף תתקבל בקרוב. גם ג'ו רגלנד שסוחב כאבים בגב בספק גדול למשחק.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully