וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ראפיניה: "ניכנס בארגנטינה גם מחוץ למגרש אם צריך. נז*** אותם"

כוכב נבחרת ברזיל התארח בתכניתו של רומאריו ושחרר הצהרה לפני המפגש הטעון: "ננצח אותם, אין ספק. אנסה בכל הכוח להבקיע"

תקציר ה-1:2 של ברזיל על קולומביה במוקדמות המונדיאל/ספורט1

כמעט שש שנים חלפו מאז הניצחון האחרון של ברזיל על ארגנטינה. מאז, הסלסאו ראו את יריבתם הגדולה ביותר מניפה את גביע העולם וזוכה פעמיים בקופה אמריקה, בנוסף להשגת הניצחון הראשון של נבחרת כלשהי במראקנה במוקדמות המונדיאל, במפגש האחרון בין השתיים. כל זה לא מפריע לברזילאים לצאת בהצהרות לקראת הקלאסיקו של דרום אמריקה (בין שלישי לרביעי, 2:00, ספורט2).

אחרי השוער בנטו, הגיע תורו של ראפיניה. כוכב ברצלונה שכבש בניצחון 1:2 על קולומביה בסוף השבוע שעבר, לא חשש להתבטא בבוטות בנוגע למשחק הקרוב, כשהתארח בערוץ היוטיוב של רומאריו האגדי. "ננצח את ארגנטינה, אין ספק. ניכנס בהם על המגרש וגם מחוצה לו, אם נצטרך", אמר.

כשרומאריו שאל "תנסה להבקיע נגדם?", ראפיניה ענה "בכל הכוח", ואז חלוץ העבר הוסיף: "נז*** אותם?", וראפיניה השיב: "נז*** אותם".

ארבעת המשחקים האחרונים בין ארגנטינה לברזיל הניבו שלושה ניצחונות לאלביסלסטה ותיקו אחד. במשחק ידידות מ-2019, בגמר הקופה אמריקה 2001 ובמוקדמות המונדיאל הללו, בנובמבר 2003, זה נגמר ב-0:1 לתכולים-לבנים. בנובמבר 2021 הבטיחה ארגנטינה העפלה לגביע העולם בקטאר אחרי 0:0 ביתי נגד ברזיל, ובמשחק הקרוב התרחיש עשוי לחזור על עצמו, שכן נקודה תספיק לנבחרת של ליאונל סקאלוני על מנת לשריין את מקומה במונדיאל 2026.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully