וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

"ארגנטינה אוהבת להתגרות": אחד הברזילאים חימם את האווירה

השוער האלמוני שיפתח בהרכב הסלסאו שחרר הצהרה פיקנטית, הקפטן מרקיניוס הבטיח: "הרגע שלנו הגיע, ננצח בצורה משכנעת"

תקציר ה-1:2 של ברזיל על קולומביה במוקדמות המונדיאל/ספורט1

פציעתו של אליסון במהלך משחק הניצחון על קולומביה תעניק לבנטו, האלמוני יחסית, הזדנמות יקרה לפתוח בשערה של נבחרת ברזיל במשחק הגדול מול ארגנטינה ברביעי (2:00, ספורט2). שוערה של אל נאסר כבר החל לחמם את האווירה לקראת קלאסיקו הנבחרות של דרום אמריקה, כשהדגיש את נטייתם של שחקני האלביסלסטה ליצור פרובוקציות.

"המשחקים נגד ארגנטינה תמיד צמודים מאוד. זה יהיה דומה למשחק גביע ליברטדורס. אנחנו יודעים שנבחרת ארגנטינה אוהבת להתגרות ולהרביץ קצת יותר חזק נגד ברזיל", אמר בנטו.

ברזיל נמצאת ברצף של ארבעה משחקים בלי ניצחון על ארגנטינה, מאז שהדיחה אותה בחצי גמר קופה אמריקה 2019 בדרך לזכייה בתואר האחרון שלה, על אדמתה. מאז, הנבחרת בתכלת-לבן זכתה בגביע העולם והוסיפה שני תארים יבשתיים בקופה אמריקה.

שחקני נבחרת ארגנטינה ליאונל מסי, רודריגו דה פול, לצד שחקן נבחרת ברזיל רודריגו. Buda Mendes, GettyImages
כל מפגש בין ברזיל לארגנטינה הוא טעון. כך היה גם האחרון, בנובמבר 2023/GettyImages, Buda Mendes

מעבר לעובדה שארגנטינה מגיעה אחרי ניצחון מרשים 0:1 אצל אורוגוואי החזקה, חרף היעדרותם של ליאו מסי ולאוטרו מרטינס, בין היתר, היא מוליכה את טבלת המוקדמות בבית הדרום-אמריקאי בפער של שבע נקודות מברזיל שעלתה מהמקום החמישי לשלישי בזכות ה-1:2 על קולומביה.

הקפטן הברזילאי, מרקיניוס, הוסיף לקראת ההתמודדות: "אני חושב שאנחנו ברזיל, שננצח בצורה משכנעת. הרגע שלנו הגיע. לעולם לא נתרגל לא לנצח את ארגנטינה. שתי הנבחרות בתקופות שונות. ארגנטינה מגיעה כאלופת עולם ועם עבודה יציבה יותר, אצלנו היו שינויים ואנחנו בכל פעם מבינים יותר טוב את סגנון המשחק, בניסיון לגדול בכל משחק".

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully