סיפוק ואיפוק בנבחרת ישראל ביום שאחרי הניצחון 1:2 על אסטוניה. "כולם מבינים שבסוף הניצחון הזה היה חובה ושהסיפור הגדול הוא מחרתיים מול נורבגיה", אומרים הבוקר (ראשון) במחנה הנבחרת בדברצן. הסיפוק הגדול הוא לא על הניצחון אמש, כמו על העובדה שהנבחרת נקלעה לפיגור בהתחלה, ידעה להשוות ועבדה קשה מאוד כדי לנצח במחצית השנייה. "יכולנו להרים ידיים ולהגיד שזהו, אי אפשר להבקיע להם ושהשער שלהם מכושף. אבל לא התפרקנו וניצחנו נבחרת קשה ומקשה".
רן בן שמעון משוכנע שהתוצאה הדחוקה והדרך אל הניצחון, ישרתו את הנבחרת לקראת המשחק מחרתיים מול ארלינג הלאנד וחבריו. "אנחנו נבוא יותר מפוקסים ויותר רגועים כי היינו עם הגב לתהום וידענו להתגבר על כל הקשיים", אומרים בנבחרת הבוקר.
על פי המסתמן יהיו כמה שינויים בהרכב הנבחרת. שחקנים כמו דור פרץ, דור תורג'מן וענאן חלאילי או ליאל עבדה מתדפקים על ההרכב כאשר גם המערך אמור להשתנות והנבחרת צפויה לעבור לשלושה בלמים. "המשחק אמש נתן המון חומר למחשבה. רן והצוות יישבו וינתחו. צפויה להם הרבה עבודה כדי לקבוע מי יפתח", אומרים במחנה הנבחרת.
לפני הצהריים תקיים הנבחרת אימון כאן. מי שפתח אמש יערוך אימון שחרור. היתר יעשו אימון רגיל. כבר מחר תחזור הנבחרת לאיצטדיון למסיבת העיתונאים והאימון המסכם. המשחק מול נורבגיה יקבץ קצת יותר קהל, כולל מקומיים שירצו לצפות בכוכבים של נורבגיה.