קלמי סבן הודיע הבוקר (שישי) למאמן החדש של מ.ס. אשדוד חיים סילבס שהוא מוותר על ההצעה לשמש כעוזרו. כפי שפורסם כאן אתמול, סילבס שמונה לתפקיד במקום סבן ביקש משחקן העבר להישאר במערכת ולשמש כעוזרו הראשון, כפי שגם היה אצל אלי לוי.
כזכור, לוי פוטר וסבן נכנס לנעליו. אמש ביקש שחקן העבר לחשוב על ההצעה של סילבס, אך הבוקר הודיע שהוא מוותר ולא יחזור לשמש כעוזר והוא עוזב את המועדון.
מי שיעבוד לצדו של סילבס כעוזרו הראשון הוא שמואל שיימן, שעבד באשדוד עד כה גם כעוזרו של אלי לוי וגם כעוזרו של סבן. ייתכן כי יצורף עוזר נוסף בשבוע הבא.
הבוקר העביר סילבס את האימון הראשון שלו בקבוצה לקראת הבכורה מול מכבי נתניה מחר (שבת, 17:30, ספורט2) ועשה היכרות עם השחקנים. במועדון מקווים כי המאמן החדש יוכל לעמוד במשימה המאוד מאתגרת - השארת הקבוצה בליגת העל.