חיים סילבס חתם אחר הצהריים (חמישי) במ.ס. אשדוד. הבוקר עוד העביר קלמי סבן את האימון, לפני שמונה סילבס למאמן שינסה להשאיר את הקבוצה בליגת העל.
כזכור, סבן קיבל את המושכות לפני כחודש, עם פיטוריו של אלי לוי. אלא שבעקבות ההפסדים האחרונים, נגד עירוני טבריה בליגה ובני ריינה בגביע, באשדוד החליטו לבצע זעזוע נוסף על הקווים בתקווה להינצל מירידה ללאומית.
סילבס ביקש מסבן להמשיך בקבוצה כעוזרו, אבל האחרון שוקל את עתידו, ועשוי לוותר על ההצעה ולעזוב.
יתרון (3) 222
21:00

ריגה
(6.5+)

א.א.ק. אתונה
ריגה נחלשה מאוד מהעונה שעברה. א.א.ק אתונה עם שחקנים איכותיים יותר וצפויה לנצח בפער של לפחות 7 נקודות.
רגיל (3) 270
21:45

באלה טאון

קונאס קוואי
באלה טאון חלשה בביתה. ניצחון ביתי אחד בחמישה משחקים. קונאס אחרי ניצחון על לאנלי מועמדת לנצח.
מנצחת כולל הארכות (3) 318
23:08

דטרויט טייגרס

סיאטל מרינרס
במצב של 1:1 בסדרה ואחרי שני משחקי חוץ, דטרויט תארח את סיאטל הלא יציבה. היא תנסה והיא יכולה בביתה להשיג ניצחון ביתי חשוב.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין
סילבס בן ה-49 פתח העונה בהפועל חדרה, שמנסה בעצמה להישאר בליגה הראשונה, עד שפוטר בתחילת נובמבר. אשדוד תהיה התחנה השביעית שלו בליגת העל, אחרי הפועל רעננה, עירוני קרית שמונה, הפועל חיפה, בני סכנין, הפועל תל אביב וחדרה.