וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עירוני טבריה רוצה לברוח לתחתית, הרכב חסר לבני ריינה

אחרי הניצחון על אשדוד, חודדה יודע ששלוש נקודות נוספות יקרבו אותו מאוד לעונה נוספת בליגת העל. מנגד מימר ייעדר בשל האבל על מות אביו, אלטמן וגאנם הפצועים ייעדרו

קליפ סיכום השבוע, 27.2/ספורט1

עירוני טבריה

לאחר הניצחון על מ.ס אשדוד, עירוני טבריה שואפת לשמור על הפער מהקו האדום ואף להגדיל אותו, כאשר מחר היא תפגוש את בני ריינה. נכון להיום, טבריה מחזיקה ביתרון של חמש נקודות על פני מ.ס אשדוד, שנמצאת במקום ה-13.

המאמן אלירן חודדה צפוי להמשיך עם מערך של שלושה בלמים, כאשר דוד קלטינס יצטרף לבאצ'ו ולבן והבה. בקישור, יונתן טפר יקבל קרדיט בהרכב, בעוד שבחלק ההתקפי - שנחשב לפחות חזק בקבוצה - פיטר מייקל ובילנקי ינסו להמשיך ולכבוש את השערים החשובים להצלחתה.

שחקני עירוני טבריה, סטניסלב בילנקי, פיטר מייקל. דני מרון
יפתחו בהתקפה. בילנקי ומייקל/דני מרון

בני ריינה

מכבי בני ריינה תתארח מחר אצל עירוני טבריה באצטדיון גרין, במטרה לשמור על סיכוי תיאורטי להשתחל לפלייאוף העליון. זה היה שבוע מוצלח מאוד עבור ריינה מבחינה מקצועית, עם ניצחון חוץ מרשים על מכבי תל אביב בבלומפילד בליגה והעפלה היסטורית לחצי גמר גביע המדינה, לאחר ניצחון על מ.ס אשדוד.

המאמן שרון מימר ייעדר מהמשחק בעקבות פטירת אביו, ומי שיעמוד על הקווים במקומו הוא עוזרו, אלדד שביט. ריינה תגיע בהרכב חסר משמעותית, ללא עומרי אלטמן וקייס גאנם הפצועים, וכן ללא הבלם סמביניה, שטס לפורטוגל עקב נסיבות אישיות. בנוסף, הקשר מוחמד אוסמן סוחב פציעה והוא בספק למשחק.

"ראשית, אני רוצה לשלוח תנחומים למשפחת מימר. פטירתו של אביו של שרון היא בשורה עצובה עבורנו, ואני מבקש להביע את השתתפותי בצערו בשמי ובשם המועדון", אמר עוזר המאמן שביט לקראת המשחק. לאחר מכן, הוא התייחס גם להיבט המקצועי: "עברנו שבוע מדהים, גם עם התוצאה בבלומפילד וגם עם העלייה ההיסטורית לחצי הגמר. עכשיו אנחנו צריכים לעשות סוויץ' בראש, כי בשבת מחכה לנו משחק קשה מול יריבה עיקשת, שנמצאת בכושר טוב וסיימה סיבוב שני מוצלח. יש לנו מטרות ברורות עד לסיום הליגה, ואנחנו מתכוונים להמשיך להילחם עליהן".

sheen-shitof

עוד בוואלה

הצטרפו לוואלה פייבר ותהנו מאינטרנט וטלוויזיה במחיר שלא הכרתם

בשיתוף וואלה פייבר

שחקני מכבי בני ריינה חוגגים עם עומרי אלטמן. אודי ציטיאט
ניצח את מכבי תל אביב וכעת ייעדר בגלל פציעה. אלטמן/אודי ציטיאט

טריוויה

* שני המפגשים בין הקבוצות העונה הסתיימו בתוצאה זהה של 0:1 לזכות זו שאירחה. והיב חביבאללה סידר לעירוני טבריה ניצחון בגביע הטוטו בסוף יולי וגיא חדידה כבש לזכות מכבי בני ריינה בניצחון הליגה לפני כשלושה חודשים.

* עירוני טבריה השיגה 16 מתוך 23 הנקודות שלה במשחקי בית, ובזכות העובדה שהיא שוב מארחת, היא תנסה לחבר שני ניצחונות לראשונה בליגת העל.

* לבני ריינה יש שלושה ניצחונות בסיבוב השני, וכולם על קבוצות צמרת: 1:4 על בית"ר ירושלים בטדי, 0:1 על הפועל באר שבע בגרין ו-0:1 בשבוע שעבר על מכבי תל אביב בבלומפילד.

* טבריה היא קבוצת המחצית הראשונה הגרועה בליגה. היא הובילה שלוש פעמים בלבד בתום 45 דקות וכבשה רק שבעה שערים - פחות מכל קבוצה אחרת. יריבתה למשל עם כמות שערים כפולה במחציות הראשונות.

הרכבי הקבוצות

שופט: שניר לוי
אצטדיון: גרין
קהל: 690

משחקי המחזור ה-25:

שבת, 15:00: הפועל ירושלים - עירוני קרית שמונה (ספורט4)
שבת, 17:30: מ.ס. אשדוד - מכבי נתניה (ספורט4)
שבת, 19:30: הפועל חדרה - מכבי תל אביב (ספורט3)
שבת, 20:00: עירוני טבריה - מכבי בני ריינה

ראשון, 20:00: הפועל חיפה - בני סכנין
ראשון, 20:15: מכבי פתח תקוה - בית"ר ירושלים (ספורט1)

שני, 20:30: הפועל באר שבע - מכבי חיפה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully