רון קופמן ואיל ברקוביץ' פתחו את תוכנית הספורט ב-103fm ודיברו על החלטתו של יונה יהב, ראש עיריית חיפה, לא לאפשר את קיום משחק רבע גמר גביע המדינה בין בני סכנין לבית''ר ירושלים ביום רביעי באצטדיון בחיפה.
בהודעתו היום (ראשון) כתב יונה יהב: "האצטדיון העירוני סמי עופר הוא היפה והמתקדם בישראל ונבחר לאחד היפים בעולם. כדי לשמור על יופיו ותקינותו, ולמנוע נזקים ברכוש כפי שקרה במשחקי גביע בעבר, נזקים שהעירייה נאלצה לממן את תיקונם, החליט ראש העיר לאמץ את המלצת המשטרה והנהלת האצטדיון ולסרב להצעה לארח את המשחק הרגיש בין סכנין לירושלים בעיר. ראש העיר יונה יהב מודה למנכ"ל ההתאחדות לכדורגל שבפעם הראשונה מאז נבחר לתפקיד טרח להתקשר אליו".
על כך אמר ברקוביץ': "קודם כל זו הודעה מתנשאת, לפני הכול. הודעה גזענית, מתנשאת, אבל זה מתאים ליונה יהב. מהיכרות קצרה שלי איתו, זה די מתאים לו. הוא שכח וכולנו שכחנו שלפני חצי שנה כשהייתה פה מלחמה קשה, משחקים של הקבוצות החיפאיות הועברו לבאר שבע וירושלים. לא הבנתי מה הסיפור, מה הוא מפחד שיעשו לו? זה הבית שלו? הריהוט שלו? מה הבעיה?".
האזינו לשיחה
יתרון (2) 108
18:35

מכבי רעננה
(1+)

מכבי רמת גן
אחרי שמונה הפסדים ברציפות , ספק רב, אם מכבי רעננה יכולה לנצח את מכבי רמת גן שהשיגה שני ניצחונוצת בארבעה משחקים.
רגיל (2) 124
19:00

הפועל כפר שלם

בני יהודה
כפר שלם לא מגיעה למשחק הזה במומנטום שיא, ובני יהודה אולי שחררה קצת לחץ עם הניצחון בגביע. דווקא בדרבי שכזה שייערך בשכונת התקווה, בני יהודה חייבת להגיע נחושה יותר בהתחשב במצב שלה בטבלה. הפעם היא תנצח
רגיל (2) 132
19:00

עירוני מודיעין

הפועל חדרה
המצב בתחתית צמוד מאוד וחדרה מעל הקו האדום רק בזכות הפרש שערים. היא חייבת להתחיל לצבור נקודות ולמרות שהיא במשחק חוץ הערב, זו משוכה שהיא יכולה לעבור
יתרון (2) 180
20:30

מכבי חיפה

הפועל חיפה
(1+)
מכבי חיפה נמצאת בתקופה טובה והיא חוזרת לעצמה עם 4 ניצחונות ב-5 משחקי הליגה האחרונים. הפועל חיפה מגיעה לדרבי לאחר שני הפסדים רצופים בגביע ובליגה. נראה כי לפי הכושר הנוכחי מכבי חיפה צפויה לנצח את המשחק הזה בהפרש של יותר משער אחד
כדורגלן העבר האגדי סיכם לגבי בעיית הביתיות של בני סכנין ובכלל המצב בליגת העל: "הגיע הזמן שבשנת 2025, קבוצה שאין לה אצטדיון ביתי תלך הביתה".


