וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

נבחרת הנשים סיימה את מוקדמות היורובאסקט עם תבוסה ב-61 הפרש

צרפת המושלמת לא ריחמה על השחקניות של שרון דרוקר, שלא קלעו סל שדה במשך כמעט 14 דקות ונכנעו 100:39 בריגה

תיקתקנו, 9.2/ספורט1

אחרי ההפסד הדרמטי ללטביה שמנע כל אפשרות להעפיל ליורובאסקט, נבחרת הנשים של ישראל בכדורסל סיימה הערב (ראשון) את שלב המוקדמות עם תבוסה כואבת ב"משחק ביתי" בריגה - 100:39 לצרפת החזקה. הצרפתיות ניצחו ב-42 הפרש במפגש הקודם בנובמבר ולפני שלושה ימים הביסו 24:125 את אירלנד, כך שיכול היה להיות הרבה יותר גרוע. הן עלו כמובן עם מאזן מושלם מהמקום הראשון ולטביה העפילה מהמקום השני.

הנבחרת דווקא פתחה נהדר עם נקודות של ארבע משחקניות החמישייה: דניאל רבר, אליסה ברון, ג'ני סימס ועדן רוטברג שקבעה 2:9. שלשה של ברון העלתה ל-5:12, אבל כאן סגנית האלופה האולימפית העבירה הילוך עם איליאנה רופר שקלעה תשע נקודות רצופות, ומרין פוטו קבעה 16:29 בסיום הרבע הראשון. הפער רק הלך וגדל ככל שנקפו הדקות, כשישראל קולעת תשע נקודות ברבע השני ואז יורדת בשלישי לשלוש נקודות בלבד - כולן מקו העונשין (שתיים של עדן ציפל ואחת של דניאל קארש).

אחרי כמעט 14 דקות שלמות ללא סל שדה מצד השחקניות של שרון דרוקר, סימס שברה את הקרח בדקה השנייה של הרבע הרביעי והקטינה ל-81:30, כשאחריה שיר תירוש קלעה מחוץ לקשת, אבל צרפתה שוב רצה ורופר הגדילה את ההפרש ל-60 כשנותרו פחות מארבע דקות לסיום (93:33). בסיום הפער עמד על 61 נקודות - 39:100 לזכות צרפת.

ג'ני סימס שחקנית נבחרת ישראל. FIBA.COM, אתר רשמי
עצרה בצורת סלי שדה שנמשכה משלהי הרבע השני. ג'ני סימס/אתר רשמי, FIBA.COM

קלעו לישראל: אליסה ברון 8 נקודות, דניאל רבר 6 (4 ריבאונדים), עדן ציפל 5, עדן רוטברג וג'ני סימס (8 איבודים) 4 כל אחת, דניאל קארש, שיר תירוש, גילי אייזנר ודוריאן דהן סוויץ' 3 כל אחת. דור סהר, צליל וטורי והילה קארש שותפו ולא קלעו.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    1
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully