אכזבה לנבחרת הנשים של ישראל בכדורסל: השחקניות של שרון דרוקר איבדו הערב (חמישי) סיכוי להעפיל ליורובאסקט אחרי הפסד חוץ דרמטי של 83:80 מול לטביה בריגה. משמעות ההפסד היא שהלטביות יעלו מהבית הזה יחד עם צרפת וישראל נאלצת להסתפק במקום השלישי.
ישראל היתה בתמונה ונתנה פייט ברבע הראשון, אבל קרסה הגנתית ברבע השני בו היא חטפה 34 נקודות וכשלה התקפית ברבע השלישי שבו היא קלעה 9 נקודות לעומת 20 של הלטביות, שפתחו יתרון שיא. ברבע האחרון ישראל עשתה מאמץ אדיר לחזור למשחק, רבר, סימס וציפל היו נהדרות וישראל רצה עד שדקה לסיום היתרון עמד על 74-79 בלבד לנבחרת לטביה. ברון עם חדירה טובה צימקה עד 3 הפרש והלטביות איבדו את הראש עם 3 איבודים רצופים. ברון, שוב היא, עם שלשה אדירה 40 שניות לסיום השלימה את הקאמבק עד 79-79 והכל נפתח מחדש. לאקסה עם 2 מהקו נתנה יתרון ללטביות וברון נשלחה לקו, היא קלעה רק אחת ו-12 שניות לסיום ישראל היתה בפיגור 80-81. לאקסה מהקו נתנה יתרון 3 ללטביה ובשניה האחרונה ג'ני סימס החטיאה שלשה.
דניאל רבר בלטה בנבחרת הישראלית עם 20 נקודות באחוזים מעולים מהשדה (9 מ-16). ג'ני סימס ואליסה בארון הוסיפו 16 נקודות כל אחת. קיטיה לאסקה בלטה מעל כולן מנגד עם 31 נקודות, כולל ארבע שלשות.