בשבדיה מדווחים שקבוצתו של ג'ונבוסקו קאלו דורשת מבית"ר ירושלים 5 מיליון קרונות, כלומר קצת פחות מ-450 אלף דולר. עוד מדווחים בתקשורת המקומית שהחלוץ של קבוצת ורנאמו נמצא גם על הכוונת של הארטס הסקוטית.
בשבדיה נטען שבית"ר הציעה סכום שנע בין 1.5 ל-2 מיליון קרונות (140-175 אלף דולר) וקיבלה תשובה שלילית. בסוף השבוע האחרון קאלו בן ה-27 ביקר את ההתנהלות של קבוצתו ואמר בין היתר: "ורנאמו דורשת עלי הרבה כסף וזה לא הוגן. הם לא משלמים לי מספיק כדי לבקש עלי סכומים כאלה - לדעתי אני אחד המשתכרים הכי נמוכים במועדון".
עוד אמר: "במועדון אומרים שההצעה שהם קיבלו עלי נמוכה מדי. אולי זו לא ההצעה הכי גבוהה, אבל לדעתי בווראנמו צריכים לשקול אותה. אני מקווה שהם ימכרו אותו ושהם ישתמשו בכסף להביא שחקנים שיתרמו יותר ממני. אחרי כל מה שעברתי בכדורגל, עכשיו יש לי הזדמנות להרוויח משהו. זה הצ'אנס שלי לעשות כסף. אני כבר לא בן 24, אין לי עוד הרבה שנים לשחק".
יתרון (7) 113
17:00

ברנלי
(2+)

ארסנל
הליין לא מקל על הסימון ובכל זאת, ההתקפה של ארסנל כל כך מוכשרת שלברנלי יהיה יותר מדי קשה לעצור אותה. גם בחלק ההגנתי האורחת עם יתרון עצום וממעטת לספוג. ארסנל ביותר משני שערים
רגיל (7) 181
18:30

הפועל פתח תקווה

בני סכנין
קשה מאוד לראות כאן פייבוריטית אמיתית, שתי הקבוצות די משלימות אחת את השנייה מבחינה הגנתית והתקפית. תיקו
קאלו טען שהיה לו הסכם עם המנהל הספורטיבי אנס אחמטוביץ' שהוא יימכר בחלון ההעברות הנוכחי, אבל האחרון עזב למועדון אחר: "עכשיו אין מנהל מקצועי... אנס הבטיח שלא יעשו לי בעיות, אבל עכשיו הוא עזב וזה גורם לצרות".


