הפועל חדרה שסיימה אמש (שבת) בתיקו 0:0 מאכזב נגד בני סכנין, ממשיכה לנעול את טבלת ליגת העל וגם אחרי 11 מחזרים, הקבוצה עדיין לא השיגה ניצחון העונה בליגה. כעת מצפים לקבוצה שני משחקים סופר קשים, בחמישי בבלומפילד מול האלופה מכבי תל אביב וביום שני לאחר מכן, בבית נגד בני ריינה החזקה.זה היה משחק שני ברציפות של המאמן החדש אסף נמני שבו הקבוצה מסיימת בתיקו. חדרה אמנם השכילה לא לספוג הפעם, אבל הבעיה העיקרית שלה היא חוסר המחץ בחלק ההתקפי והקושי בהבקעת שערים. אוהדי הקבוצה הביעו את תסכולם בסיום המשחק וגם ברשתות החברתיות, נשמע שחלק מהאוהדים כבר משלים עם ירידת ליגה, למרות שרק שליש עונה מאחורינו ויש עוד לא מעט משחקים לשחק.
בחדרה כבר נערכים לקראת שינויים בסגל בחלון ההעברות של ינואר, כאשר בעונה שעברה הגעתם של ארבעה זרים חדשים הצילה את הקבוצה מירידה ואת אותו דבר ינסו לעשות גם העונה. במועדון יש אכזבה גדולה מיכולתו של הקשר האחורי עבדולאי סיסה וייתכן והוא יוחלף כבר בינואר, כמו גם איברהים סנגארה שלא מצליח להתאושש מפציעה בכף רגלו, או כפי שתיאר זאת אחד מאנשי המועדון: "הוא לא רוצה להתאושש ומעדיף למשוך זמן בחוץ".
יתרון (5) 109
19:00

בני יהודה

מכבי אתא ביאליק
(1+)
בני יהודה שקועה עמוק בתחתית הלאומית ולא ברור כמה מטריד אותה משחק הגביע כרגע. אתא בעונה לא רעה בליגה א' צפון ויכולה לראות בעצמה יריבה שקולה במשחק הזה
יתרון (5) 117
19:00

בני סכנין

מכבי יפו
(1+)
נציגת ליגת העל מדוחא תארח את הקבוצה מהלאומית, במשחק שבו סכנין פייבוריטית ברורה. יפו בעונה גרועה תתקשה להפתיע.
יתרון (5) 125
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
(1+)
העולה החדשה לליגת העל קיבלה הגרלה נוחה יחסית מול הקבוצה מליגה ב', ותנסה להבטיח ניצחון קל ומהיר לעיני הקהל הביתי.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (5) 126
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
פערי הרמות כאן הרבה יותר מדי גדולים, וההתקפה של הפועל פתח תקווה לא תנוח במשחק כזה. ארבעה שערים לפחות
רגיל (5) 132
19:00

הפועל רעננה

מכבי קרית גת
הפועל רעננה מהלאומית תאומנם מגיעה מהליגה הבכירה יותר אך מולה ניצבת יריבה קשוחה שמוליכה את הטבלה בליגה א' דרום בפער משמעותי. בגביע כידוע פערי הליגות לא תמיד באים לידי ביטוי ולדעתי אנחנו נראה כאן התמודדות שקולה עם סיכוי טוב לתיקו ב90 דקות
בצוות המקצועי ינסו לשחרר גם כמה ישראלים מהסגל הקיים וינסו להחתים שחקנים אחרים במקומם, במידה ויהיו כאלה שיהיו משוחררים בינואר וירצו להגיע לחדרה. בחדרה מצפים משלושת הזרים שהיו טובים מאוד בעונה שעברה והיו אמורים להוביל את הקבוצה גם העונה, ממאדו אמבוג', ג'יימס אדניי וגודסווי דוניו, להרים את יכולתם כבר במשחקים הקרובים, לפני שיתקבלו החלטות גם בנוגע אליהם.


