הפועל חדרה שסיימה אמש (שבת) בתיקו 0:0 מאכזב נגד בני סכנין, ממשיכה לנעול את טבלת ליגת העל וגם אחרי 11 מחזרים, הקבוצה עדיין לא השיגה ניצחון העונה בליגה. כעת מצפים לקבוצה שני משחקים סופר קשים, בחמישי בבלומפילד מול האלופה מכבי תל אביב וביום שני לאחר מכן, בבית נגד בני ריינה החזקה.זה היה משחק שני ברציפות של המאמן החדש אסף נמני שבו הקבוצה מסיימת בתיקו. חדרה אמנם השכילה לא לספוג הפעם, אבל הבעיה העיקרית שלה היא חוסר המחץ בחלק ההתקפי והקושי בהבקעת שערים. אוהדי הקבוצה הביעו את תסכולם בסיום המשחק וגם ברשתות החברתיות, נשמע שחלק מהאוהדים כבר משלים עם ירידת ליגה, למרות שרק שליש עונה מאחורינו ויש עוד לא מעט משחקים לשחק.
בחדרה כבר נערכים לקראת שינויים בסגל בחלון ההעברות של ינואר, כאשר בעונה שעברה הגעתם של ארבעה זרים חדשים הצילה את הקבוצה מירידה ואת אותו דבר ינסו לעשות גם העונה. במועדון יש אכזבה גדולה מיכולתו של הקשר האחורי עבדולאי סיסה וייתכן והוא יוחלף כבר בינואר, כמו גם איברהים סנגארה שלא מצליח להתאושש מפציעה בכף רגלו, או כפי שתיאר זאת אחד מאנשי המועדון: "הוא לא רוצה להתאושש ומעדיף למשוך זמן בחוץ".
יתרון (1) 197
18:30

אליצור נתניה
(4+)

מכבי רמת גן
אליצור נתניה עדיין לא נראית טובה מספיק להתמודד בליגה הראשונה. היא תפגוש קבוצה בכושר מצוין ויכולה להפסיד שוב.
יתרון (1) 211
18:30

ליברפול

מנצ'סטר יונייטד
(1+)
ליברפול חוזרת מהפגרה כשהיא לא בתקופה טובה עם שלושה הפסדים רצופים. יונייטד עדיין מנסה להתחבר אבל יודעת שאין הזדמנות טובה מזו להוציא נקודות באנפילד בכושר הנוכחי של המארחת. אלא שליברפול מספיק טובה לנצח כאן, אבל זה לא יהיה לה קל. ליברפול בגול
יתרון (1) 286
20:40

עירוני קריית אתא

הפועל גליל עליון
(5+)
אתא הפסידה בשני המשחקים האחרונים שלה לשתי התל אביביות, ונראתה לא רע. היא קבוצה יותר טובה מגליל עליון, שמגיעה אחרי ניצחונות על העמק ונס ציונה החלשות. אתא בבית, תהיה מוקש, ומול הקטנות כמו גליל עליון היא אמורה להסתדר
מעל/מתחת נקודות (162) (1) 287
20:40

עירוני קריית אתא
(162+)

הפועל גליל עליון
קריית אתא אמנם הפסידה להפועל תל אביב במחזור הראשון אבל נראתה טוב מאוד לאורך רוב המשחק. גליל עליון נהנתה מניצחון ביתי על העמק. היתרון של שתי הקבוצות הוא דווקא הגנתי ויחד עם החיסרון של בלייקס בגליל אפשר לראות כאן סקור די נמוך. אנדר
בצוות המקצועי ינסו לשחרר גם כמה ישראלים מהסגל הקיים וינסו להחתים שחקנים אחרים במקומם, במידה ויהיו כאלה שיהיו משוחררים בינואר וירצו להגיע לחדרה. בחדרה מצפים משלושת הזרים שהיו טובים מאוד בעונה שעברה והיו אמורים להוביל את הקבוצה גם העונה, ממאדו אמבוג', ג'יימס אדניי וגודסווי דוניו, להרים את יכולתם כבר במשחקים הקרובים, לפני שיתקבלו החלטות גם בנוגע אליהם.