11 מחזורים לתוך העונה, והפועל חדרה עדיין ללא ניצחון. הקבוצה של אסף נימני סיימה הערב (שבת) ב-0:0 עם בני סכנין, התנחמה במשחק שני ברציפות ללא הפסד, אך כאמור עדיין רחוקה מלהרשים עם תיקו שישי העונה והיא במקום האחרון בטבלה.
נימני סיכם את הנקודה: "אני חושב שבמחצית הראשונה היינו בסדר גמור. השחקנים נתנו עבודה פנטסטית, עמדנו מול יריבה עיקשת. מחצית שנייה היינו פחות טובים. ראיתי שחקנים שרוצים מאוד ומיישמים את העקרונות שלנו. ההחמצה של עומר סניור? שרפה לי, אבל אני גאה בילד הזה. חשוב לשלב גם את הצעירים. יש אתגר ענק של משחקים, נצטרך הצוות לתת את המענה הטוב ביותר כדי לקבל אוויר לנשימה. אני מתמקד בהפועל חדרה - הקבוצה לא תרד ותעשה הכל להישאר בליגה".
עומר סניור אמר: "שורף ההחמצות האלה, אני בטוח שאני אחזיר עוד בעתיד. באתי לכאן להוכיח, אני רוצה לעזור ולהשפיע כמה שיותר, להבקיע שערים. יש לי חיבור טוב עם אסף (נימני). עשינו שני משחקים טובים איתו, אמנם לא ניצחנו, אבל יש מגמה של שיפור והתקדמות. מכבי תל אביב? יהיה לא פשוט, אבל הכל אפשרי. מתי ננצח? מקווה שבקרוב, מאמין בנו".
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 71
15:00

מכבי אחי נצרת

מכבי חיפה
מכבי חיפה לא בעונה טובה בליגה, מה שהופך את הגביע למטרה חשובה מבחינתה. היא לא יכולה לזלזל כאן ולכן, עם יכולת טובה, היא צפויה להביס פה במשחק שיסתיים עם ארבעה שערים לפחות
רגיל (7) 84
16:00

לצ'ה

קומו
קרב בין שתי קבוצות מרכז טבלה ומטה. קומו מפתיעה לטובה העונה, אך לצ'ה בבית היא יריבה עקשנית.
רגיל (7) 121
17:00

לה לובייה

לובן
קרב תחתית בין העולה החדשה ללובן המנוסה יותר. לה לובייה תנסה להוציא נקודות יקרות בבית במאבקי ההישרדות.
יתרון (7) 189
17:30

מכבי תל אביב

הפועל חיפה
(1+)
הכושר של מכבי תל אביב בשבועות האחרונים לא הולך ומשתפר, ולמעשה היחידה שהיא הצליחה לנצח לאחרונה היא אותה הפועל חיפה במשחק הליגה האחרון ביניהן. אבל הפועל חיפה מגיעה אחרי שני ניצחונות רצופים, מומנטום טוב ובעיקר נחישות להיראות טוב יותר במפגש הקרוב. האורחת לא תפסיד ב90 דקות
יתרון (7) 208
18:40

הפועל ירושלים

מכבי רעננה
(14+)
ירושלים מגיעה אחרי שדרסה את נתניה החלשה ומקבלת עוד משחק בית מול יריבה חלשה. רעננה עם 7 הפסדים רצוף ונראה שזה שאלה של כמה. האם ירושלים מסוגלת לתת עוד תצוגה כזו? יהיה לה קשה. שווה ללכת פה על רעננה שתעמוד בליין, כי היא גם אינה קבוצה שמובסת
רגיל (7) 217
19:00

אודינזה

לאציו
לאציו מגיעה לצפון איטליה במטרה להיצמד לחלק העליון של הטבלה ולחזור למאבק על המקומות האירופיים. אודינזה היא קבוצת מרכז טבלה קלאסית העונה, שמציגה הגנה יציבה אך מתקשה מול איכות ההתקפה של הקבוצות הגדולות.
סלובודן דראפיץ' אחרי התיקו: "לפעמים צריך לעבור את המשחקים האלה, לחבק את הנקודה וללכת הביתה. איך שהתפתח המשחק ראיתי שאנחנו לא במשחק, ההגנה שלנו לא היתה טובה. ההחלטות היו לא טובות, ולפעמים צריך לקבל החלטה פשוט לא להפסיד את המשחק הזה. נחשוב טוב איך נתכונן להפועל חיפה בשלישי. נהיה טובים יותר כשהפצועים יחזרו. רציתי לשחק פחות התקפי אחרי שהיה פחות תיאום. זה לא אופייני לי, אבל לפעמים משחקים בליגה שחשוב מאוד לקחת נקודה אחת אפילו כדי שחדרה לא תתקרב אלינו".
מתנאל טדסה הוסיף: "ידענו שהם יבואו ויסתגרו. הגענו להזדמנויות שלנו, שלטנו רוב המשחק והפעם המזל לא היה איתנו, נקווה שזה יהיה בשלישי. היה קשה לשחק מול 11 שמאחורי הכדור. יכולנו גם להפסיד את המשחק הזה, עשינו משחק יחסית טוב. אני מקווה שזאת עונת פריצה שלי".


