לאחר שנדחה משחקה מול בית"ר ירושלים שאמור היה להיערך הערב (שני), מכבי חיפה ערכה אחר הצהריים אימון ראשון במתחם האימונים החדש בחדרה, אליו נדדה בעקבות המצב הביטחוני בצפון והשינויים בהנחיות פיקוד העורף. כבר אתמול פנו ראשי המועדון ליקיר שוורץ, הבעלים של הפועל חדרה, וביקשו להתארח במתחם שנחנך רק לפני מספר חודשים. שוורץ העביר את הבקשה לעירייה, שכמובן נענתה והעמידה לרשות מכבי חיפה את המתחם ואת אנשי המשק.
מנכ"ל מכבי חיפה, איציק עובדיה: "אנחנו מודים מקרב לב לעיריית חדרה ולהפועל חדרה על הכנסת האורחים המכבדת. מהרגע הראשון שפנינו לעזרה זכינו לאוזן קשבת ובעיקר ללב רחב ומענה ראוי. גם בימים מורכבים אלה, זה לא מובן מאליו ואנחנו במועדון מעריכים זאת מאוד".
יתרון (1) 86
16:00

ווסטהאם
(1+)

ניוקאסל
ווסטהאם ממשיכה להיראות רע משבוע לשבוע ולא מצליחה להשיג נקודות. ניוקאסל במומנטום נהדר, קבוצה יותר איכותית וראויה לנצח כאן ביותר מגול
רגיל (1) 265
20:15

הפועל קרית שמונה

מכבי נתניה
נתניה בכושר נהדר בעוד קריית שמונה לא בדיוק יציבה עד כה. משחק חוץ שהוא בפועל משחק ביתי לנתניה, שתדע להמשיך במומנטום שלה גם הערב
אנשי הצוות המקצועי והשחקנים של חיפה התלהבו מאוד מהמתחם החדש בחדרה, שנחנך לפני פחות משנה בעלות של כ-62 מיליון שקלים. חלק מהם אמרו כי אם זה היה תלוי בהם, הם היו שמחים להתאמן במתחם כזה גם כשאין מצב מלחמה בצפון. במועדון מקווים שהמצב יירגע והקבוצה תוכל לחזור להתאמן בחיפה עוד השבוע.


