בצל פרסום העונשים בעקבות אירועי טרנר ועל רקע פתיחת העונה הפושרת של הקבוצה, ערך היום (שלישי) מנכ"ל הפועל באר שבע גיא פרימור מסיבת עיתונאים, במהלכה ענה לשאלות.
"אנחנו נערער בכל הכוח, כי יש כאן פשוט סיפור משפטי נטו", אמר פרימור. "מי שמנסה לקחת את למקומות אחרים, חוטא. אני מאוד מכבד את הקביעה של הדיינים, אבל הפרשנות שלהם לתקנונים פשוט לא נכונה. זה לא אומר שלא נערער על הפחתת הנקודה, זה רק אומר שעל הפסיקה הזו אני יכול לערער באופן מיידי. יש שם דעת מעט של הדיין לובין שמדויקת להפליא, זאת הפרשנות הנכונה ואנחנו לגמרי עומדים מאחוריה".
פרימור הוסיף: אני סומך מאוד על בתי הדין והדיינים. קראתי כל אות בפסיקה והבנתי איפה הטעות. צריך להבין דבר אחד מאוד חשוב: קביעה של שופט משחק, היא קביעה אבסולוטית. בית הדין לא יכול לערער על קביעה של שופט. גם נועם לובין נתן את הדוגמא הזאת. סכנין סירבה לקיים את המשחק הזה, ואין עוררין על העובדות. יש אירוע אלימות ששתי הקבוצות עמדו עליו לדין באופן נפרד, שעה לאחר מכן השופט קובע שהמשחק צריך להתקיים ועכשיו בית הדין אומר לו, לפי רוח המשחק יכול להיות שטעית. זו לא הסמכות של בית הדין. שום דבר לא נעשה פה בתום לב או באופן שרירותי, וברגע ששופט מקבל החלטה, אין לבית הדין סמכות להפוך את ההחלטה שלו. לשופט היה את אישור המשטרה, וכאן צריך להסתיים הסיפור. בסוף אנחנו נמצאים במדינת חוק, ובתי הדין צריכים לפסוק בהתאם למקרה שמופיע בפניהם, ולא לפי פרשנויות. משפטית נטו, חובה לפסוק על ניצחון טכני - בלי שום קשר לזהות הקבוצות, או לעניין אחר".
יתרון (6) 79
14:00

מ.ס בני יפו אורתודוכסים
(3+)

מכבי נתניה
על אף פערי הרמות הברורים, נתניה מקבלת כאן הפרש שערים די גדול לעבור. האורחת תעשה רוטציות בסגל, בני יפו תילחם עם כל מה שיש לה. זה יסתיים בניצחון נתנייתי בשלושה שערים בדיוק
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 84
14:00

הפועל ירושלים

הפועל אום אל פאחם
אמנם מדובר בתקופות שונות וקבוצות שונות, אבל בכל המפגשים הקודמים בין השתיים נכבש שער אחד לכל היותר. בדרך כזאת או אחרת זה לא יפתיע אם גם המפגש הקרוב שייערך היום יהיה דל בשערים
רגיל (6) 140
17:00

גרימסבי

אולדהאם
גרימסבי מגיעה למפגש כשהיא נואשת לעצור רצף של שמונה משחקים ללא ניצחון בליגה, בעוד שאולדהאם מגיעה עם מומנטום חיובי לאחר ניצחון 3–1 על טרנמיר במחזור האחרון
רגיל (6) 209
17:00

שפילד וונסדיי

האל
בעוד ששחקני שפילד סובלים מרשימת פציעות ארוכה בהגנה ולא ניצחו ב-15 משחקיהם האחרונים, "הנמרים" מהאל נחשבים לפייבוריטים ברורים בזכות ההתקפה הפורייה שלהם
רגיל (6) 303
22:00

מנצ'סטר יונייטד

ניוקאסל
השדים האדומים מגיעים למשחק אחרי שני משחקים ללא ניצחון. כמו כן הם ללא ניצחון ביתי כבר יותר מחודשיים. גם ניוקאסל מתקשה העונה ובשל חוסר היציבות , תיקו אפשרי כאן.
רגיל (7) 84
16:00

לצ'ה

קומו
קרב בין שתי קבוצות מרכז טבלה ומטה. קומו מפתיעה לטובה העונה, אך לצ'ה בבית היא יריבה עקשנית.
רגיל (7) 121
17:00

לה לובייה

לובן
קרב תחתית בין העולה החדשה ללובן המנוסה יותר. לה לובייה תנסה להוציא נקודות יקרות בבית במאבקי ההישרדות.
רגיל (7) 217
19:00

אודינזה

לאציו
לאציו מגיעה לצפון איטליה במטרה להיצמד לחלק העליון של הטבלה ולחזור למאבק על המקומות האירופיים. אודינזה היא קבוצת מרכז טבלה קלאסית העונה, שמציגה הגנה יציבה אך מתקשה מול איכות ההתקפה של הקבוצות הגדולות.
באר שבע פתחה את העונה בעצלתיים, עם הדחה מאכזבת מאירופה והפסדים מתסכלים גם בגביע הטוטו. הקבוצה של רן קוז'וך אומנם נראתה טוב יותר במשחקי הליגה בהם ניצחה 0:1 את עירוני קרית שמונה והפסידה 1:0 למכבי תל אביב עליה הקשתה מאוד, אבל בעקבות אירועי טרנר שגרמו להפחתת נקודה (ומנגד הוחלט לא להעניק לקבוצה ניצחון טכני), היא מדורגת רק במקום התשיעי בטבלה, עם 2 נקודות בשלושה מחזורים.


