בכדורגל הישראלי מתקשים להירגע לאחר האירועים הקשים שנרשמו הערב (ראשון) בטרנר. לאחר שמספר מאוהדי בני סכנין ביזו את ההמנון הלאומי, הותקפו בצורה חמורה אוהדי האורחת על ידי חלק מאוהדי הפועל באר שבע. כשעה לאחר שהמשחק אמור היה לצאת לדרך, הודיעה מנהלת הליגה כי לא ייצא לדרך - משום שבני סכנין מסרבת לשוב לכר הדשא.
בעלי הפועל באר שבע אלונה ברקת אמרה בתגובה: "אני קודם כל רוצה להשתתף בצערם של ששת החטופים שנרצחו בידי בני עוולה. ושלושת השוטרים שנרצחו הבוקר. אין אחד במדינת ישראל שהלב שלו לא נשבר. צריך לדבר על תופעה מאוד מטרידה וזה ביזוי ההמנון. כל אחד בכדורגל ובכלל כל אזרח של המדינה. בטח שביום כזה כל כך כאוב, אי אפשר לכבד את ההמנון?
"האוהדים שלנו הכינו סרטון על האוהדים שנרצחו ב-7.10. היה מאוד חשוב לכבד את זכרם. היה טקס ודקת דומייה. ביום כזה שאזרחי המדינה לא מכבדים את ההמנון שלנו? אני לרגע לא מצדיקה את מה שקרה. יש פה סוגייה מהותית שצריך לדבר עליו וזה ביזוי ההמנון. זה צריך להיפסק".
רגיל (1) 183
18:30

אסטון וילה

מנצ'סטר יונייטד
קרב מרתק בין קבוצת הבית החזקה ליונייטד המשתפרת. וילה בבית היא אגוז קשה לפיצוח, אבל יונייטד תצליח לסחוט תיקו.
יתרון (1) 196
18:35

הפועל ב"ש/דימונה
(9+)

הפועל ירושלים
ב"ש חטפה מהפועל תל אביב במחזור האחרון והיא מובסת מול הגדולות ומנצחת את הקטנות. ירושלים אחרי ניצחון ענק בסלובניה חוזרת הביתה כשהיא חייבת ניצחון בליגה כדי להישאר צמודה לצמרת.
רגיל (1) 274
20:15

מכבי נתניה

מכבי תל אביב
לנתניה אמנם חיסורים רבים בהגנה אבל התקפית היא מצוינת, והאורחת מגיעה במומנטום רע מאוד. זה יהיה צמוד ויסתיים בחלוקת נקודות
רגיל (1) 305
21:45

גנואה

אטאלנטה
אטאלנטה מציגה כדורגל התקפי ושוטף, בזמן שגנואה תנסה להסתמך על הביתיות וההגנה. אטאלנטה בכושר הנוכחי עדיפה.
רגיל (1) 336
23:00

ואסקו דה גמא

קורינתיאנס
ואשקו מארחת את הגומלין אחרי שהשיגה תוצאה טובה מבחינתה במשחק הראשון עם 0-0 שהעביר את ההכרעה לביתה. היא הייתה לא פחות טובה במשחק הראשון ובבית מול הקהל שלה היא תנצח
ברקת הוסיפה ואמרה: "אני לחלוטין לא מצדיקה את מה שקרה כאן. זה חלק מהזהות שלנו. אנחנו נמצאים בתקופה כאובה, אנחנו נמצאים במלחמה. הלב נשבר. אנחנו מחפשים להכיר את אלו ששילמו בחייהם. היום זה קרה בטרנר, זה יקרה בכל אצטדיון. טרנר הוא אצטדיון מחבק. אני 17 שנה הבעלים. מעולם לא קרה דבר כזה. קרה כאן משהו בעקבות יום כל כך טעון. האוהדים שלנו תכננו להנציח את מה שקרה. אסור לתת לגיטימציה למה שקרה כאן. אני אטפל במה שקרה עם האוהדים שלנו. אני מתפללת שהחטופים שלנו יחזרו בשלום. מתפללת לשלום חיילנו".
בהמשך קיימה הבעלים במסיבת עיתונאים ובה הוסיפה: "כל קברניטי הכדורגל צריכים למצוא פתרון, זו לא הפעם הראשונה. היום זה קרה בטרנר ביום טעון ורגיש, פעם הבאה זה יהיה במקום אחר. ההמנון זה חלק מהזהות שלנו, אנחנו גאים בהמנון שלנו. ביום כל כך כואב קשה, כולנו עם דמעות בעיניים ומחבקים את המשפחות והאנשים היקרים ששילמו בחייהם, ואתה מצפה שיכבדו את זה. המינימום, שיכבדו. חייב להיות פתרון לסוגיה הזו. זה לרגע לא מצדיק את מה שהאוהדים שלנו עשו.
"אנחנו חיים במדינת ישראל, זו מדינת חוק. ההמנון יקר לכולנו וצריך לשמור עליו. את התופעה הזו צריכים להפסיק מיד. חיילי צה"ל ושוטרי ישראל שומרים גם עליהם, אוהדי סכנין לא שונים ממני או מכם. היה מצופה מכל מי שהגיע לאצטדיון לכבד את הרגע הזה. יש מערכת יחסים מצוינת בין שתי הקבוצות לאורך השנים. המקרה הזה לא מייצג בכלל את האוהדים שלנו. מי שפרץ כיוון לאלה שביזו את ההמנון. אני אדע לטפל בתופעה הזו".
על השיחה עם שחקני סכנין בחדר ההלבשה: "הזרים בעיקר דיברו ואמרו שהם לא מרגישים בנוח. אמרתי להם שאין סיבה לחשוש, יש פה מפקד אירוע שהתחייב לביטחונם".


