הציפיות מבית"ר ירושלים גדולות, ובהתאם להן הקהל בטירוף: כ-15 אלף אוהדים של הקבוצה מעיר הבירה הבטיחו את מקומם באצטדיון טדי במשחק פתיחת העונה של הקבוצה נגד מ.ס. אשדוד ביום ראשון (20:15, ספורט3), כאשר במועדון צופים שיגיעו בסופו של דבר כ-20 אלף איש. עם זאת, היום (חמישי) התעוררה בעיה רצינית שעלולה לאלץ את בית"ר לנדוד לאצטדיון בלומפילד, שכן בעקבות ההופעה של עדן בן זקן לפני שבוע, כר הדשא בטדי במצב רעוע.
איסמעילה סורו הפצוע ייעדר ולכן ירין לוי ימשיך לקבל קרדיט במרכז השדה. גריגורי מורוזוב עורך אימונים קלים בשל חבלה בברך, אך צפוי להיות כשיר. מכבי חיפה הביעה התעניינות במגן השמאלי, אך בבית"ר לא ישחררו אותו בסכום הנמוך מסעיף השחרור שלו, העומד על כ-450 אלף יורו.
כל תקצירי ליגת העל - באפליקציית של וואלה ספורט
ההתלבטות של ברק יצחקי היא האם לפתוח עם ירדן שועה בחוד או בכנף. במקרה ששועה יפתח באגף יצטרך המאמן להחליט אם פטריק טוומאסי או טימו מוזי יאיישו את צד ימין של ההתקפה, כאשר טוומאסי עדיין אינו בכושר משחק מלא.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 71
15:00

מכבי אחי נצרת

מכבי חיפה
מכבי חיפה לא בעונה טובה בליגה, מה שהופך את הגביע למטרה חשובה מבחינתה. היא לא יכולה לזלזל כאן ולכן, עם יכולת טובה, היא צפויה להביס פה במשחק שיסתיים עם ארבעה שערים לפחות
רגיל (7) 84
16:00

לצ'ה

קומו
קרב בין שתי קבוצות מרכז טבלה ומטה. קומו מפתיעה לטובה העונה, אך לצ'ה בבית היא יריבה עקשנית.
רגיל (7) 121
17:00

לה לובייה

לובן
קרב תחתית בין העולה החדשה ללובן המנוסה יותר. לה לובייה תנסה להוציא נקודות יקרות בבית במאבקי ההישרדות.
יתרון (7) 189
17:30

מכבי תל אביב

הפועל חיפה
(1+)
הכושר של מכבי תל אביב בשבועות האחרונים לא הולך ומשתפר, ולמעשה היחידה שהיא הצליחה לנצח לאחרונה היא אותה הפועל חיפה במשחק הליגה האחרון ביניהן. אבל הפועל חיפה מגיעה אחרי שני ניצחונות רצופים, מומנטום טוב ובעיקר נחישות להיראות טוב יותר במפגש הקרוב.
יתרון (7) 208
18:40

הפועל ירושלים

מכבי רעננה
(14+)
ירושלים מגיעה אחרי שדרסה את נתניה החלשה ומקבלת עוד משחק מול יריבה חלשה. רעננה עם 7 הפסדים רצופים ונראה שזה שאלה של כמה. האם ירושלים מסוגלת לתת עוד תצוגה כזו? יהיה לה קשה.
רגיל (7) 217
19:00

אודינזה

לאציו
לאציו מגיעה לצפון איטליה במטרה להיצמד לחלק העליון של הטבלה ולחזור למאבק על המקומות האירופיים. אודינזה היא קבוצת מרכז טבלה קלאסית העונה, שמציגה הגנה יציבה אך מתקשה הקבוצות הגדולות.
בנושא אחר, אחרי שחוסה רודריגס בישר אתמול שהוא עזב את אדנה דמירספור הטורקית, נציגיו של הקשר הספרדי בדקו את האפשרות שהוא יגיע לבית"ר. הירושלמים לא פסלו את האפשרות על הסף, אולם בשלב זה רודריגס בעדיפות נמוכה והחיפושים מתמקדים במועמדים זרים אחרים.


