מכבי תל אביב תבדוק במהלך היום (שישי) כיצד קרה שרוי רביבו לא נרשם בטופס למשחק מול פוניבז', בגומלין במוקדמות הליגה האירופית. הצהובים ניצחו 0:3, השלימו 1:5 בסיכום המשחקים ועלו לפלייאוף, שם הם יפגשו את באצ'קה טופולה.
רביבו לא יכול היה לשבת על הספסל במשחק מאחר שלא היה רשום בטופס ובמועדון יבדקו האם זו הייתה טעות אנוש או שמא סיבה אחרת. כזכור רביבו חווה הקיץ אירוע יוצא דופן במשחקים האולימפיים בפריז כשהתברר לו שאינו יכול לשחק בשני המשחקים הראשונים של הנבחרת האולימפית בגלל הרחקה בנבחרת הבוגרת. כעת חווה המגן השמאלי עוד אירוע במסגרתו הוא לא נכלל בסגל והוא הראשון שרוצה לדעת כיצד הוא נשכח מחוץ לטופס המשחק.
יתרון (5) 109
19:00

בני יהודה

מכבי אתא ביאליק
(1+)
בני יהודה שקועה עמוק בתחתית הלאומית ולא ברור כמה מטריד אותה משחק הגביע כרגע. אתא בעונה לא רעה בליגה א' צפון ויכולה לראות בעצמה יריבה שקולה במשחק הזה
יתרון (5) 117
19:00

בני סכנין

מכבי יפו
(1+)
נציגת ליגת העל מדוחא תארח את הקבוצה מהלאומית, במשחק שבו סכנין פייבוריטית ברורה. יפו בעונה גרועה תתקשה להפתיע.
יתרון (5) 125
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
(1+)
העולה החדשה לליגת העל קיבלה הגרלה נוחה יחסית מול הקבוצה מליגה ב', ותנסה להבטיח ניצחון קל ומהיר לעיני הקהל הביתי.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (5) 126
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
פערי הרמות כאן הרבה יותר מדי גדולים, וההתקפה של הפועל פתח תקווה לא תנוח במשחק כזה. ארבעה שערים לפחות
רגיל (5) 132
19:00

הפועל רעננה

מכבי קרית גת
הפועל רעננה מהלאומית מגיעה מהליגה הבכירה יותר אך מולה ניצבת יריבה קשוחה שמוליכה את ליגה א' דרום בפער משמעותי. בגביע כידוע פערי הליגות לא תמיד באים לידי ביטוי.
עוד לפני שתמריא שוב להונגריה כדי לארח את באצ'קה טופולה, מכבי תל אביב תשחק ביום ראשון נגד בני סכנין בגביע הטוטו.


