אחרי שנהנו אמש מיום חופשי, ישובו הבוקר (שישי) שחקני מכבי תל אביב להתאמן והקבוצה תפתח בהכנות לקראת משחק הגומלין נגד סטיאווה בוקרשט, שיערך ביום רביעי בבבודפשט. הצהובים סיימו את המשחק הראשון בתיקו 1:1 וכעת כאמור עוברת ההכרעה למשחק ה"ביתי" בהונגריה. מי שצפוי לערוך היום את אימון הבכורה המחודש שלו במדים הצהובים הוא שגיב יחזקאל, שחתם בקבוצה לשלוש עונות וגם נרשם בסגל הצהובים למשחק בשבוע הבא.
לצד ההכנות לגומלין עם הרומנים, עוסקים ראשי המועדון בניסיונות לצרף שחקני חיזוק לקבוצה. בשלב זה המטרה היא להתחזק בעמדות הכנפיים בעקבות עזיבתו של מילסון, שצפוי לחתום בקרוב בכוכב האדום בלגרד. במכבי תל אביב רוצים לצרף עוד שלושה שחקנים לפחות, שני זרים וישראלי. מי שנמצאים כרגע במגעים עם המועדון הם הברזילאי ווסלי פטאטי, שחקנה של סנטוס מהליגה השנייה בברזיל וכן שחקן הכנף הגנאי, קוואדו אופוקו, שעל מועמדותו פורסם לראשונה בוואלה ספורט.
אופוקו הוא שחקן כנף בן 23 עם עבר בנבחרת הצעירות של גאנה. הוא נרכש לפני כשנה ב-1.75 מיליון דולר על ידי מונטריאול וב-2023 הבקיע ארבעה שערים ב-12 משחקים. העונה הוסיף שער אחד בתשע הופעות, מתוכן חמש בהרכב, אחרי שנעדר כשלושה חודשים בגלל פציעה בקרסול. לפני כן שיחק בלוס אנג'לס FC איתה זכה באליפות ה-MLS, אחרי עונה במהלכה כבש שמונה שערים.
יתרון (2) 103
18:50

מכבי רמת גן

הפועל העמק
(3+)
מכבי רמת גן אחרי הפסד למכבי תל אביב, ובאופן כללי, היא לא יציבה וכבר הפסידה העונה לנתניה. העמק עם 3 ניצחונות רצופים, כולל מול הרצליה וירושלים, וכשהפלוס איתה במשחק כזה, שווה ללכת איתה
רגיל (2) 137
19:00

עירוני מודיעין

הפועל עפולה
מודיעין אמנם פתחה טוב את העונה אבל ספגה יותר מדי הפסדים בתקופה האחרונה, כולל הדחה מהגביע. גם בצד של עפולה הייתה הדחה מהגביע, אבל במחזורי הליגה האחרונים עפולה צברה לא מעט נקודות מבחינתה, ובמשחק הזה אפשר לראות חלוקת נקודות הפעם
מעל/מתחת שערים (2.5) (2) 207
21:30

סאלרניטנה
(2.5+)

קרוטונה
ב14 מתוך 24 משחקים שתי הקבוצות נכבשו מעל 2.5 שערים. כך צפוי להיות גם הפעם לשתי הקבוצות ההתקפיות הללו.
שחקן נוסף שנמצא חזק על הכוונת של הצהובים הוא הישאם לאיוס, שחקנה של הפועל תל אביב. השחקן עצמו כבר הביע את נכונותו לחצות את הכביש ולחתום במדי האלופה, כאשר כעת ממתינים בסביבתו של לאיוס לסיום המגעים בין הפועל ומכבי תל אביב, כאשר ההצעה הכספית של הצהובים עמדה על כ-700 אלף יורו, בעוד האדומים דרשו מעל מיליון יורו.
גורמים המעורים במגעים טוענים שלמרות שלאיוס מחזיק בהצעות נוספות, הן בדרום קוריאה והן במדינות אחרות, נראה כי בסופו של דבר יגיעו ראשי הפועל ומכבי להסכמות והסכום המשוער בו תיסגר העסקה, יעמוד על כ-800 אלף יורו.


