מכבי תל אביב מחפשת להתחזק בכנפיים לאור עזיבתו המסתמנת של פליסיו מילסון ולוואלה ספורט נודע על מועמדותם של שני שחקנים שמתנהלות שיחות לגביהם.
במקביל למו"מ של האלופה עם הישאם מהפועל תל אביב, בברזיל דווח שהצהובים מעוניינים בווסלי פטאטי, ברזילאי בן 20 ששייך למועדון הפאר סנטוס, כיום בליגה השנייה בברזיל. לוואלה ספורט נודע שמכבי תל אביב במו"מ עם הסוכן של פטאטי, שיכול לשחק בימין, שמאל וגם בעמדת החלוץ. בנוסף, לוואלה ספורט נודע כי גם קוואדוו אופוקו הגנאי מועמד למכבי תל אביב.
פטאטי הוא במקור שחקן כנף ימין, אבל בסנטוס משחק בעיקר בכנף שמאל ולעתים מתופקד בעמדת החלוץ. הברזילאי בן ה-20 הבקיע 22 שערים ב-29 משחקים בקבוצה עד גיל 20 וכך קפץ לקבוצה הבוגרת, במדיה יש לו שער אחד ב-8 הופעות ב-2024. בשבועות האחרונים איבד את מקומו בסגל ולא שיחק כלל מאז ה-1 ביולי.
רגיל (4) 228
22:00

אייאקס

גלאטסראיי
גלאטסראיי בכושר נהדר מתחילת העונה ואולי אחת הקבוצות שהכי קשה לשחק נגדן עד כה. אייאקס ממשיכה בחוסר היציבות שלה והיכולת הרעה בהגנה, וגם יתרון הביתיות לא צפוי לעזור לה יותר מדי הערב. ניצחון לאורחת
יתרון (4) 263
22:00

מארסיי

אטאלנטה
(1+)
אטאלנטה בתקופה נוראית עם שישה משחקים רצופים ללא ניצחון, מתוכם חמש תוצאות תיקו. מארסיי חזרה לנצח אחרי שלושה משחקים בהם לא עשתה זאת, ועדיין באופן כללי נראית מצוין העונה ומציגה בעיקר דומיננטיות בביתה, שם לא הפסידה עד כה. ניצחון ביתי - ביותר משער אחד
אופוקו הוא שחקן כנף בן 23, עם עבר בנבחרת הצעירות של גאנה. הוא נרכש לפני כשנה ב-1.75 מיליון דולר על ידי מונטריאול מליגת ה-MLS. ב-2023 הבקיע ארבעה שערים ב-12 משחקים והעונה הוסיף שער אחד בתשע הופעות, מתוכן חמש בהרכב, אחרי שנעדר כשלושה חודשים בגלל פציעה בקרסול. לפני כן שיחק בלוס אנג'לס FC, איתה זכה באליפות ה-MLS ב-2022 עם שמונה שערי ליגה.


