מכבי תל אביב הגיעה בסגל חסר למשחק בבוקרשט והציגה יכולת לא משכנעת בלשון המעטה, אבל השיגה תוצאת תיקו לקראת משחק הגומלין עם סטיאווה ביום רביעי הבא בבודפשט, בירת הונגריה שבה תארח אלופת ישראל.
דן ביטון, שעלה מהספסל והבקיע את שער היתרון שהחזיק לדקות ספורות ב-1:1 מול אלופת רומניה, אמר בסיום לאתר הרשמי של המועדון: "אני חושב שבמחצית הראשונה היינו עדיפים, במחצית השנייה הם התעוררו. הצלחנו לעצור את המומנטום עם השער ואני חושב שהתוצאה דיי משקפת".
תקצירים ודיווחים בזמן אמת: הורידו עכשיו את אפליקציית וואלה ספורט
רגיל (3) 34
08:00

סיאול אי לאנד

הוואסאונג
שתי הקבוצות מרבות לסיים את המשחקים האחרונים שלהן בתיקו ומשדרות לא מעט חוסר יציבות. המארחת פייבוריטית בצדק, אבל אפשר לראות כאן חלוקת נקודות
רגיל (3) 43
10:30

צ'ונגבוק צ'אונגג'ו

גימפו סיטיזן
המארחת לא ניצחה כבר למעלה מחודשיים והיא נראית רע. גימפו הפסידה רק אחד מ-10 האחרונים שלה, והיא גם מצויינת בחוץ. האורחת אמורה לנצח פה
סך הכל שערים טווחים (2-3) (3) 45
10:30

צ'ונגבוק צ'אונגג'ו

גימפו סיטיזן
המפגשים בין השתיים לא מניבים יותר מדי שערים ובאופן כללי שתי הקבוצות לא בתקופה טובה התקפית. גם המפגש ביניהן היום לא צפוי להיות יותר מדי אטרקטיבי. שער אחד לכל היותר
יתרון (3) 222
21:00

ריגה
(6.5+)

א.א.ק. אתונה
ריגה נחלשה מאוד מהעונה שעברה. א.א.ק אתונה עם שחקנים איכותיים יותר וצפויה לנצח בפער של לפחות 7 נקודות.
רגיל (3) 270
21:45

באלה טאון

קונאס קוואי
באלה טאון חלשה בביתה. ניצחון ביתי אחד בחמישה משחקים. קונאס אחרי ניצחון על לאנלי מועמדת לנצח.
מנצחת כולל הארכות (3) 318
23:08

דטרויט טייגרס

סיאטל מרינרס
במצב של 1:1 בסדרה ואחרי שני משחקי חוץ, דטרויט תארח את סיאטל הלא יציבה. היא תנסה והיא יכולה בביתה להשיג ניצחון ביתי חשוב.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין
מכבי תל אביב, כידוע, חסרה חמישה שחקני סגל משמעותיים שנמצאים עם הנבחרת האולימפית בפריז, גם פליסיו מילסון יצא מהסגל ברגע האחרון לנוכח מכירתו המסתמנת לכוכב האדום בלגרד ובנוסף לכל היא כאמור לא תוכל לארח בישראל, אך ביטון הבהיר: "מבחינתו תוצאת תיקו היא אף פעם לא טובה, כי אנחנו רוצים לנצח כל יריבה ובכל מגרש. אין לנו את בלומפילד בשבוע הבא כך שדחיפת הקהל תהיה מאוד חסרה לנו, אבל אין תירוצים - המטרה היא לנצח ולעבור לשלב, לשמח את האוהדים שבבית ואת אלו שיגיעו".
על השבועות הראשונים עם ז'ארקו לאזטיץ' אמר לסיכום: "יש מאמן חדש וצוות חדש, דרישות אחרות ממה שהיו בעבר ואלו דברים שצריכים להסתגל אליהם. אני מאמין שניראה יותר טוב בקרוב. שוב, תיקו אף פעם לא מספק אותנו, אבל זה רק החצי הראשון ואנחנו נגיע בכל הכוח לגומלין בשבוע הבא".