סאן מנחם קיווה לקבל תפקיד במכבי חיפה לאחר פרישתו, והמועדון אכן הציע לו להיות עוזר מאמן של איתי מרדכי בקבוצת הנוער, אבל המינוי נמנע עקב היעדר תעודה מתאימה. בריאיון לתכנית הספורט של 103fm אמר מגן העבר: "לצערי אני צריך בשביל זה תעודת 'UEFA-A' אז ככה שזה נפסל על הסף. היה לי דרייב מאוד גדול להיות עוזר מאמן של איתי, כי יש לי המון מה להעביר לילדי 16-17 שמנסים להגיע לבוגרים של מכבי חיפה. לצערי זה לא מסתדר".
כזכור, המגן בן ה-30 שזכה עם מכבי חיפה בשלוש אליפויות ורשם 19 הופעות בנבחרת ישראל, נפגע בראשו בינואר 2023 ומאז לא חזר לשחק. לפני קצת יותר מחודשיים פרש במסיבת עיתונאים מרגשת כשהודה: "לשחק כדורגל זו סכנת חיים עבורי".
מנחם המשיך: "עברתי הכול במכבי חיפה, מהשנים הכי קשות לשנים הכי יפות. עוד לא החלמתי, אני עדיין בתהליך. חשבתי שההתאחדות רוצה לעודד מאמנים צעירים, בטח בנסיבות שלי, אבל הבנתי שאין ועדת חריגים".
האזינו לריאיון עם סאן מנחם
יתרון (4) 148
20:30

מונאקו

ז'לגיריס קובנה
(7+)
מונאקו פתחה מעולה את העונה בסופרקאפ הצרפתי ובליגה כשהיא מביסה אל היריבות שלה. קובנה בשנים האחרונות לא הצליחה לבלוט ביורוליג. במשחק הפתיחה של שתיהן, מונאקו בביתה תנסה להביס.
יתרון (4) 166
21:00

ליון-וילרבאן
(1+)

ולנסיה
וילרבאן היא אחת הקבוצות החלשות העונה במפעל והיכולת שלה בליגה החלשה שלה פחות רלוונטית. ולנסיה עם הרבה תקוות ואחרי ניצחון ענק על ריאל. הספרדים יצליחו לנצח כאן
על ירין לוי, הכישרון הצעיר שהושאל לבית"ר ירושלים, אמר מנחם: "הוא התאמן איתי הרבה פעמים. שחקן מאוד מוכשר שצריך כמו כל ילד לצבור דקות משחק וניסיון על הדשא ולחוות דברים כדי להתבשל להיות שחקן מכבי חיפה בעתיד. יש בו המון כדורגל והוא ילד מדהים".