קיקו בונדוסו עזב את מכבי תל אביב אחרי עונה אחת בלבד. הקשר בן ה-28, שלא התאקלם בישראל והסתפק בשער ליגה אחד בלבד ב-13 הופעות וסך הכל 389 דקות בכל המסגרות תחת רובי קין, עבר לריו אבה הפורטוגלית.
מכבי תל אביב הודיעה הערב (חמישי) על כך שבונדוסו המריא לפורטוגל כדי לסכם את תנאיו ולחתום רשמית אצל ריו אביה, שהודיעה על צירופו. לפי ההסכם בין הצדדים, היא תוכל לרכוש אותו בהתאם לאופציה בחוזה שנסגר. כזכור, מכבי תל אביב נאבקה בשנה שעברה על צירופו של בונדוסו והוא חתם בשורותיה לשלוש שנים עם אופציה לעונה רביעית.
יתרון (4) 148
20:30

מונאקו

ז'לגיריס קובנה
(7+)
מונאקו פתחה מעולה את העונה בסופרקאפ הצרפתי ובליגה כשהיא מביסה אל היריבות שלה. קובנה בשנים האחרונות לא הצליחה לבלוט ביורוליג. במשחק הפתיחה של שתיהן, מונאקו בביתה תנסה להביס.
יתרון (4) 166
21:00

ליון-וילרבאן
(2+)

ולנסיה
וילרבאן היא אחת הקבוצות החלשות העונה במפעל והיכולת שלה בליגה החלשה שלה פחות רלוונטית. ולנסיה עם הרבה תקוות ואחרי ניצחון ענק על ריאל. הספרדים יצליחו לנצח כאן
בועז תושב, מי שהיה נציג הבעלים בהפועל תל אביב, צוין בעיתון "רקורד" כאחד משושביני העסקה. "הוא פתח את הדלת עם קשריו, קידם את המשא ומתן", נכתב על תושב, שמשתייך להנהלת נוטינגהאם פורסט ומהווה חלק מקבוצת מרינאקיס, שמחזיקה כמובן באולימפיאקוס והחל מהעונה שעברה בריו אבה.
בהמשך ישיר לכך, מי שחתם השבוע בריו אבה הוא הכישרון הישראלי כרם זועבי, שנרכש מהפועל ירושלים בסכום של 900 אלף יורו.