הפועל באר שבע הודיעה הערב (ראשון) על החתמתו של גיא מזרחי לארבע שנים, אחרי שרכשה את המגן ממכבי נתניה תמורת כמיליון שקל. אחד המועמדים להחליף אותו בקבוצה מהשרון הוא רז מאיר, ששוחרר מהפועל תל אביב.
מזרחי אמר לאחר החתימה בבאר שבע: "אני שמח להצטרף למועדון ומתרגש לפתוח פרק חדש בקריירה שלי. מחר אצטרף לחבריי החדשים במחנה האימונים, בו נתכונן לפתיחת העונה הקרובה".
המגן בן ה-23, בוגר מחלקת הנוער של מכבי תל אביב, שיחק כמושאל בבית"ר תל אביב, עירוני קרית שמונה והפועל חיפה, לפני שנמכר על ידי הצהובים (גם כן במיליון שקלים) ועבר למכבי נתניה בספטמבר אשתקד. בעונה הקודמת רשם 23 הופעות בליגת העל, מתוכן 15 בהרכב. את שערו היחיד בליגה הבכירה כבש בינואר 2023 במדי הפועל חיפה.
רגיל (7) 28
14:30

לידס

טוטנהאם
טוטנהאם פתחה טוב את העונה ואולי לא הכי מרשימה אבל כן צוברת ניצחונות ולא מפסידה. לידס לא משכנעת עד כה ובשביל טוטנהאם זה אולי משחק חוץ קשה, אבל היא חייבת לנצח כאן
רגיל (7) 193
19:15

הפועל חיפה

הפועל קרית שמונה
הפועל חיפה אחרי הפסד דחוק להפועל תל אביב, בעוד ק"ש אכזבה עם הפסד לאשדוד. הפועל חיפה נראתה לא רע, היא תתעורר בבית והיא תנצח את ק"ש המגמגמת
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 211
19:30

איינטרכט פרנקפורט

באיירן מינכן
היחס אמנם לא מאוד גבוה אבל מספיק טוב. כל משחק של פרנקפורט העונה הסתיים עם ארבעה שערים לפחות. כשבצד השני יש התקפה כמו של באיירן, קשה לראות את המפגש הזה נגמר עם פחות מארבעה שערים. סימון 2
רגיל (7) 216
19:30

מ.ס אשדוד

מכבי בני ריינה
ריינה נראית כרגע כקבוצה החלשה בליגה. אשדוד השיגה ניצחון מפתיע על קרית שמונה ותנסה להמשיך במומנטום במשחק ביתי מול קבוצה מבולבלת.
רגיל (7) 255
20:00

מכבי יפו

מכבי פתח תקווה
שתי הקבוצות בפתיחת עונה די בינונית ולא יציבה. מכבי פתח תקוה טובה יותר והיפואים שמשחקים בבלומפילד , יתקשו מאוד.
מזרחי הוא המצטרף השלישי לשורות הפועל באר שבע במהלך החלון הנוכחי. קדמו לו החלוץ סמיר פרהוד שנרכש מהפועל נוף הגליל והשוער בן גורדין שנרכש מהפועל רמת גן.