יומיים לפקיעת האופציה שיש להפועל באר שבע על מימוש חוזה לעונה נוספת לעדן שמיר, ובמועדון עדיין לא החליטו האם הם משאירים את הקשר. לשמיר יש בחוזה אופציה שיש לרשות המועדון עד ה-15 ביוני להכריע האם היא רוצה אותו לעונה נוספת, ובהודעה על מימוש ההסכם לעונה הבאה היא סוגרת את הפינה מבחינתה.
שחקן אחר שנמצא אף הוא בעמדת המתנה מבחינת הפועל באר שבע הוא איתן טיבי. במקרה שלו, אין אופציה שצריך לממש אלא לשבת על חוזה חדש. הבלם הוותיק החליט הקיץ הזה לא להיות מיוצג על ידי סוכן שחקנים אלא לייצג את עצמו, אחרי כל כך הרבה שנות ניסיון של משחק.
הורידו עכשיו את אפליקציית וואלה ספורט החדשה
רגיל (1) 64
16:00

פיורנטינה

רומא
פיורנטינה מגיעה אחרי ניצחון בקונפרנס ליג ואילו רומא אחרי הפסד בליגה האירופית. אבל בליגה שתי הקבוצות במומנטום שונה לחלוטין. רומא סימנה השנה מטרה - אליפות. והיא טובה הרבה יותר.
רגיל (1) 172
18:15

שטרסבורג

אנז'ה
אחרי חמישה משחקים ללא ניצחון, אנז'ה תתקשה מאוד לנצח דווקא את אחת הקבוצות המרשימות בליגה.
רגיל (1) 226
19:00

הפועל ראשון לציון

עירוני מודיעין
אחרי שני הפסדים לשתיים מהקבוצות הטובות בליגה, הפועל ראשון לציון רוצה ויכולה לחזור למסלול הניצחונות מול אחת הקבוצות הבינוניות בליגה.
טיבי מנהל שיחות גם עם הפועל באר שבע וגם עם קבוצות נוספות שמתעניינות בו. הבלם סיים עונה די טובה מבחינתו, עם לא מעט משחקים טובים. יחד עם זאת, בהפועל באר שבע עדיין לא החליטו מה הם עושים איתו, משום שהמאמן רן קוז'וך צפוי לצרף בלם זר לסגל וטרם החליט לגבי עתיד טיבי.
לעומתם, הפועל באר שבע הודיעה היום על פרידה מאדריאן פאון. בימים האחרונים דווח שהקשר שבילה את העונה האחרונה כמושאל בבני סכנין, סיכם בקלוז'. הוא כזכור חתם בבירת הנגב ב-2022 וזו הייתה התחנה הראשונה שלו מחוץ לרומניה, אולם הוא צפוי לשוב למולדתו ולהצטרף לאקסית שממנה הגיע לישראל.