לצד העזיבה הצפויה של דריק לוקאסן, מכבי תל אביב הודיעה היום (רביעי) גם על סיום דרכם של שני השוערים, אורלנדו מוסקרה ודניאל טננבאום. "המועדון מודה להם על תרומתם במהלך השנים הבלתי נשכחות שלהם בצהוב-כחול", נכתב באתר הרשמי. בנוסף, ולא פחות חשוב - מומשו האופציות על ארבעה שחקנים שימשיכו גם בעונה הבאה: אופיר דוידזאדה, גבי קניקובסקי, אבישי כהן ודן ביטון.
מוסקרה, שוער נבחרת פנמה, הגיע בקיץ שעבר ובסך הכל ערך 13 הופעות בכל המסגרות בעונתו היחידה במכבי תל אביב. טננבאום, ששיחק בשורות האלופה מאז 2017, שותף ב-110 משחקים, שניים מתוכם העונה. רועי משפתי שהוחתם תחילה כשוער משנה, גבר על השניים בתחרות על העמדה וביסס את מקומו בין הקורות בהרכב הראשון של הצהובים. כזכור, מכבי תל אביב צירפה לאחרונה את השוער הצעיר אופק מליקה, שנחשב לכישרון גדול.
יתרון (5) 245
21:30

אוקלהומה סיטי

סן אנטוניו ספרס
(9.5+)
אוקלהומה לא הפסידה יותר מדי העונה אבל למשחק הכריסמס הזה היא מגיעה מול סן אנטוניו לה הפסידה פעמיים ברציפות בשבועיים האחרונים. בבית אוקלהומה לא תפסיד שוב ותספק לקהל הביתי שלה ניצחון בדו ספרתי
רגיל (6) 140
17:00

גרימסבי

אולדהאם
גרימסבי מגיעה למפגש כשהיא נואשת לעצור רצף של שמונה משחקים ללא ניצחון בליגה, בעוד שאולדהאם מגיעה עם מומנטום חיובי לאחר ניצחון 3–1 על טרנמיר במחזור האחרון
מכבי תל אביב מימשה אופציה גם על שלושה שחקנים שהושאלו לקבוצות אחרות בליגת העל בעונה החולפת: עמית גלזר, נדב נידם ואור רויזמן.
אור יצחק ותומר אלון שהיו חלק מסגל הקבוצה הבוגרת של מכבי תל אביב בעונה שזה עתה הסתיימה, עוזבים גם הם את המועדון לאחר שהחוזה שלהם הסתיים.


