הבעלים של הפועל חיפה, יואב כץ, טרם הגיע להבנות מול ההסתדרות בחיפה בנוגע לחוזה השכירות החדש של הקבוצה באצטדיון קרית חיים. לפי הפסיקה הקודמת בנושא, הקבוצה תפונה ב-1 באוגוסט, כשהנפגעת העיקרית תהיה מחלקת הנוער. בשיחה עם תוכנית הספורט של 103fm, סיפר כץ על הדיונים סביב מתחם האימונים והיחסים עם רוני לוי.
"יש עימות למי המתקן הזה שייך, האם הוא שייך להפועל חיפה או להסתדרות, אני לא עורך דין ואני לא רוצה להיכנס להיבטים המשפטיים, אך אני מקווה שבית המשפט יפתור את זה לטובתנו", אמר בעלי הפועל חיפה. "בואו נגיד ככה, בין הגופים השלטוניים בישראל בית המשפט בישראל הוא מהגופים היותר טובים, האירוע הזה לא מוסדר כי צריך שניים לטנגו. אלפי ילדים מתחנכים במתקן הזה, אני עושה את הטוב ביותר שלי".
האזינו לריאיון המלא עם יואב כץ בתוכנית הספורט של 103fm
יתרון (5) 150
21:30

אולימפיה מילאנו
(3+)

מונאקו
משחק ראשון למילאנו בביתה. מונאקו גילתה חוסר יציבות במשחקיה עד כה. לדעתנו יהיה משחק צמוד והיתרון בווינר למילאנו משחק לטובתה.
יתרון (5) 192
21:45

פאריס באסקטבול

וירטוס בולוניה
(4+)
פאריס נראתה מצוין נגד מכבי תל אביב, אך נראתה נורא נגד לה מאן ופנר, כך שהיא לא יציבה. וירטוס ניצחה את ריאל, והפסידה לוולנסיה, אך התאוששה בליגה מול נאפולי. וירטוס נראית כרגע איכותית יותר והליין איתה
יתרון (5) 243
21:45

בלארוס
(3+)

דנמרק
למרות היחסים, הפערים בין הנבחרות מאוד גדולים. בשילוב העובדה שבלארוס לא מארחת בביתה אלא במגרש ניטרלי, וכשההגנה הדנית לא ספגה במשחקים האחרונים שלה אפילו שער אחד, האורחת יכולה להביס כאן
רגיל (5) 300
21:45

קפריסין

בוסניה-הרצגובינה
נבחרת קפריסין לא בתקופה טובה ולא הצליחה לנצח בחמשת המשחקים הקודמים. עבור בוסניה אלו נקודות שאסור לה לפספס. היא איכותית קצת יותר, ותנצח כאן
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 248
21:45

בלגיה

צפון מקדוניה
בלגיה כבשה המון במשחקים האחרונים שלה, ועושה רושם שההתקפה הבלגית חזרה לעצמה אחרי תקופה מאוד לא טובה של הנבחרת הזו. נגד צפון מקדוניה היא לא צפויה לאתגר גדול. ארבעה שערים לפחות גם כאן
לגבי מאמן קבוצתו הוסיף: "אנחנו ביחסים טובים מאוד. כדורגל זה משחק קבוצתי, בכדורגל הקרדיט צריך להתחלק בין כולם, בין השחקנים, בין ההנהלה, בן אדם אחד לא יכול לקחת את הקרדיט, כולם עושים עבודה נהדרת, רוני לוי עושה עבודה נהדרת. מי עושה את העבודה הכי נהדרת? אני לא שופט. צורת המשא ומתן בין הישראלים היא שונה לצערי אבל מה אני יכול לעשות, אני צריך לחיות עם זה".