ירדן שועה יחגוג בקיץ הקרוב את יום הולדתו ה-25 והוא אחרי עונת שיא בבית"ר ירושלים, ומכאן שהביקוש שלו עולה והוא זוכה לחיזורים מקבוצות מעבר לים. לאחרונה פרסמנו בוואלה! ספורט על כך שהוא מכוון לכסף הגדול באיחוד האמירויות ומאמין שתהיה שם קבוצה שתסכים לשלם 1.25 מיליון יורו תמורתו לבית"ר רירושלים, אבל היום (ראשון) נטען באוקראינה כי גם קבוצות במדינה עוקבות אחר הישראלי.
הקבוצות שמעוניינות בשועה הן פוליסיה מהמקום השישי וקרפטי לבוב מליגת המשנה, שמוליכה את הפלייאוף העליון וקרובה להבטחת חזרתה לליגה הבכירה. לפי הדיווח, הן מגלות עניין רב בשחקן בית"ר.
יתרון (2) 83
18:40

עירוני קריית אתא

הפועל העמק
משחק בין שתי הקבוצות הטובות בליגה מחוץ ל-3 הגדולות. שתיהן בכושר די טוב, והן נפגשות כשהעמק עדיין ללא ניב משגב הפצוע, במה שעלול להכריע את המפגש לטובת אתא, שגם נהנית מיתרון ביתיות
רגיל (2) 187
20:30

מכבי חיפה

בית"ר ירושלים
מכבי חיפה אמנם במומנטום אבל בית"ר ירושלים מגיעה בפורמה טובה לא פחות, ועם הזדמנות אדירה לצמצם את הפער בפסגה ל2 נקודות בלבד. בית"ר טובה יותר וההתקפה שלה תמצא את הדרך לנצח כאן
יתרון (2) 210
20:45

אלברקה
(1+)

פורטו
פורטו נמצאת בראש הטבלה ומציגה הגנת ברזל שספגה מעט מאוד שערים מפתיחת העונה, מה שהופך אותה לפייבוריטית ברורה. אלברקה נאבקת בחלק התחתון של הטבלה ומתקשה מאוד מול קבוצות הצמרת
רגיל (2) 228
21:00

נאפולי

בולוניה
גמר הסופר קאפ האיטלקי נערך בערב הסעודית כך שיתרון ביתיות אין כאן. בליגה האיטלקית שתי הקבוצות כמעט זהות בהפרשי השערים שלהן מה שמצביע על איזון בין ההגנות וההתקפות בשני צדי המגרש של המשחק הזה, ואמנם נאפולי קצת יותר איכותית אבל בולוניה יריבה שלא עושה חיים קלים. תיקו ב90 דקות
רגיל (2) 283
22:00

אתלטיק בילבאו

אספניול
בילבאו מגיעה למבצר הביתי שלה כשהיא מציגה הגנה יציבה מאוד העונה, אך מתקשה לעיתים בכיבוש שערים. אספניול נמצאת בתקופה נהדרת עם רצף ניצחונות שמציב אותה בצמרת הגבוהה של הליגה.
כזכור, אחרי מחלוקות עם ברק אברמוב, באוגוסט האחרון חתם שועה על חוזה לשלוש שנים בבית"ר ירושלים תמורת כ-250 אלף יורו לעונה.


