ירדן שועה יחגוג בקיץ הקרוב את יום הולדתו ה-25 והוא אחרי עונת שיא בבית"ר ירושלים, ומכאן שהביקוש שלו עולה והוא זוכה לחיזורים מקבוצות מעבר לים. לאחרונה פרסמנו בוואלה! ספורט על כך שהוא מכוון לכסף הגדול באיחוד האמירויות ומאמין שתהיה שם קבוצה שתסכים לשלם 1.25 מיליון יורו תמורתו לבית"ר רירושלים, אבל היום (ראשון) נטען באוקראינה כי גם קבוצות במדינה עוקבות אחר הישראלי.
הקבוצות שמעוניינות בשועה הן פוליסיה מהמקום השישי וקרפטי לבוב מליגת המשנה, שמוליכה את הפלייאוף העליון וקרובה להבטחת חזרתה לליגה הבכירה. לפי הדיווח, הן מגלות עניין רב בשחקן בית"ר.
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 134
20:00

ברסט
(2.5+)

מונאקו
מתוך 28 משחקים העונה של שתי הקבוצות בליגה, נכבשו ב 18 מהם מעל 2.5 שערים וכך צפוי להיות שוב.
רגיל (6) 269
22:00

אוביידו

מאיורקה
אוביידו ומאיורקה נפגשות לקרב תחתית בין שתי קבוצות שממעטות לנצח ונמצאות בכושר חלש. היסטוריית המפגשים מצביעה על משחק דל שערים ושקול, עם נטייה לסיום בתיקו
רגיל (6) 277
22:00

האל

מידלסברו
האל ומידלסברו נפגשות כשהראשונה חסרה שחקני מפתח והשנייה בכושר לא מרשים. האל חזקה בבית וצפוי משחק שקול שמוביל לתיקו.
כזכור, אחרי מחלוקות עם ברק אברמוב, באוגוסט האחרון חתם שועה על חוזה לשלוש שנים בבית"ר ירושלים תמורת כ-250 אלף יורו לעונה.


