אחרי הניצחון הערב (שבת) על מכבי פתח תקוה, מכבי תל אביב נכנסת לשבוע אולימפיאקוס בשמינית גמר הקונפרנס ליג (ה', 19:45, ספורט2), והמאמן רובי קין החליט לטוס מחר במיוחד לאתונה כדי לצפות ביריבה היוונית, שתשחק בביתה מול וולוס, הקבוצה שבה שיחק בעבר בוריס קליימן. אולימפיאקוס מדורגת במקום הרביעי בליגה (4 נקודות מאא"ק שבפסגה), בעוד יריבתה במקום ה-11.
רגיל (4) 156
14:30

בורקינה פאסו

גינאה המשוונית
בורקינה פאסו מגיעה כפייבוריטית ברורה בזכות סגל מוכשר שכולל שחקנים מובילים באירופה והיסטוריה של הצלחות בטורניר. מנגד, גינאה המשוונית היא נבחרת עיקשת שידועה ביכולתה להפתיע את הגדולות ולשמור על משחק הגנה צפוף.
יתרון (4) 187
17:00

אלג'יריה

סודן
(1+)
אלג'יריה, אחת המועמדות לזכייה בטורניר כולו, מחפשת להתחיל ברגל ימין ולהשכיח את האכזבות מהטורנירים האחרונים. סודאן נחשבת לאנדרדוג מובהק במשחק הזה ותנסה בעיקר להתגונן ולצאת להתקפות מתפרצות.
יתרון (4) 258
18:30

מ.ס צפת
(16+)

עירוני אילת
ליין גבוה מאוד אך בצדק. צפת נראית רע מאוד העונה ושקועה בתחתית הטבלה. הפועל אילת עם סגל מצוין שיותר מראוי לעלות ליגה. לצפת יהיה קשה מאוד כאן, על אף הביתיות. אילת מעל הליין
יתרון (4) 268
18:35

בני הרצליה

הפועל חולון
(2+)
הרצף הנהדר של הרצליה נעצר אצל הפועל תל אביב אך היא נראית טוב מאוד כבר חודש. חולון עם 4 ניצחונות רצופים, אך היא פחות מרשימה והיריבות שלה לא היו חזקות במיוחד. הרצליה תנצח בביתה
יתרון (4) 293
19:30

חוף השנהב

מוזמביק
(1+)
אלופת אפריקה המכהנת פותחת את מסע ההגנה על התואר עם סגל עמוק ונוצץ במטרה להשיג שלוש נקודות מהירות. מוזמביק מגיעה במומנטום חיובי מהמוקדמות, אך היא תתקשה מאוד לעצור את הלחץ והעוצמה הפיזית של ה"פילים".
קין ינצל את היום החופשי של שחקניו מחר ואת העובדה שהאימון הבא יהיה רק ביום שני בשעה 17:00, ויטוס בלוויית אחד מעוזריו על מנת לעקוב ולהתרשם מקרוב מהיריבה אותה יפגוש ביום חמישי באתונה, וכעבור שבוע בגומלין בסרביה.
במכבי תל אביב החליטו הערב לשמור את אנריק סבוריט והוא לא שותף במשחק מול מכבי פתח תקוה כדי להעניק לו עוד מנוחה וכדי שיוכל לשחק מול אולימפיאקוס. רז שלמה בששוב לא שותף בספק גדול גם הוא ליום חמישי.
ההערכה היא ש-800 אוהדים של מכבי תל אביב ילוו אותה לאתונה, ובקבוצה לא יודעים להעריך כמה יגיעו למשחק ה"בית" שייערך בסרביה.


