צ'ארון שרי קיבל את ברכת הדרך מנשיא מכבי חיפה יעקב שחר לעזוב בהשאלה, ובהולנד דווח הערב (שישי) כי הקשר החליט היכן יבלה את שארית העונה. במספר כלי תקשורת במדינה דווח כי מבין שלוש הקבוצות שהתעניינו בשירותיו, הקשר בן ה-35 החליט לעבור בהשאלה לניימיכן. שתי הקבוצות האחרות שנותרו מאוכזבות הן הירנביין והאקסית כרונינגן.
מאמן ניימיכן, רוג'יר מייר, סיפר השבוע שהמועדון מחפש להתחזק בחלוץ ובקשר התקפי שיכול לשחק גם בכנפיים. שרי מיעט לשחק באגפים בתקופתו בישראל, אולם הוא כן אמור להתאים לדרישה של מייר בתפקיד הפליימייקר. משחקו האחרון של שרי במכבי חיפה העונה יהיה בגמר גביע הטוטו ברביעי הבא מול מכבי תל אביב, ובהולנד מצפים להגעתו כבר ביום חמישי. ייתכן ומשחקו הבא יהיה שלושה ימים לאחר מכן, ב-28 בינואר, כאשר ניימיכן תתארח אצל גו אהד איגלס.
רגיל (3) 34
08:00

סיאול אי לאנד

הוואסאונג
שתי הקבוצות מרבות לסיים את המשחקים האחרונים שלהן בתיקו ומשדרות לא מעט חוסר יציבות. המארחת פייבוריטית בצדק, אבל אפשר לראות כאן חלוקת נקודות
רגיל (3) 43
10:30

צ'ונגבוק צ'אונגג'ו

גימפו סיטיזן
המארחת לא ניצחה כבר למעלה מחודשיים והיא נראית רע. גימפו הפסידה רק אחד מ-10 האחרונים שלה, והיא גם מצויינת בחוץ. האורחת אמורה לנצח פה
סך הכל שערים טווחים (2-3) (3) 45
10:30

צ'ונגבוק צ'אונגג'ו

גימפו סיטיזן
המפגשים בין השתיים לא מניבים יותר מדי שערים ובאופן כללי שתי הקבוצות לא בתקופה טובה התקפית. גם המפגש ביניהן היום לא צפוי להיות יותר מדי אטרקטיבי. שער אחד לכל היותר
יתרון (3) 222
21:00

ריגה
(6.5+)

א.א.ק. אתונה
ריגה נחלשה מאוד מהעונה שעברה. א.א.ק אתונה עם שחקנים איכותיים יותר וצפויה לנצח בפער של לפחות 7 נקודות.
רגיל (3) 270
21:45

באלה טאון

קונאס קוואי
באלה טאון חלשה בביתה. ניצחון ביתי אחד בחמישה משחקים. קונאס אחרי ניצחון על לאנלי מועמדת לנצח.
אחרי חצי עונה, ניימיכן מדורגת במקום השמיני מתוך 18 בליגה ההולנדית. הירנביין מדורגת במקום התשיעי, בעוד כרונינגן שירדה בעונה שעברה מדשדשת במרכז הטבלה בליגת המשנה.