תחושות קשות מאוד במכבי פתח תקוה אחרי התבוסה אמש (שני) 0:5 למכבי חיפה. זה היה הפסד שני בשני משחקים למאמן החדש רן קוז'וך, שמבין שאין לו כמעט זמן התאקלמות במועדון ונכון לעכשיו הקבוצה שלו מסומנת כאחת מבין הקבוצות שמועמדות לירדית ליגה.
רגיל (6) 86
16:00

הפועל עכו

הפועל רעננה
הפועל עכו, שמדורגת במקום התשיעי עם 10 נקודות, תארח את הפועל רעננה, שנמצאת שלוש נקודות מתחתיה במקום ה־13. שתי הקבוצות מחפשות יציבות ונמצאות בכושר לא מזהיר בתקופה האחרונה. נראה כי מדובר במשחק שקול שעשוי להסתיים בחלוקת נקודות.
יתרון (6) 202
21:00

ליון-וילרבאן

וירטוס בולוניה
(2+)
וילרבאן חוזרת לביתה אחרי שהפסידה ביוון לפנאתינאיקוס, אבל הציגה שם יכולת טובה והייתה במשחק לכל אורכו. את בולוניה בבית היא יכולה וצריכה לנצח. המארחת תעמוד בליין
בפתח תקוה ציפו למשחק חוץ לא פשוט נגד הירוקים, אבל אף אחד במועדון לא ציפה התרסקות כפי שהיתה אמש, כאשר כל השחקנים ללא יוצא מהכלל נראו רע מאוד לאורך כל שלבי המשחק. לפתח תקוה אין הרבה זמן להתאושש מהתבוסה הקשה וכבר ביום רביעי תארח הקבוצה את מ.ס.אשדוד, למשחק שיהיו לו השלכות גדולות מאוד על מצב העניינים בתחתית.
הקבוצה הודיעה הערב על החתמתו של המגן אלון אזוגי, ששוחרר אמש מהפועל תל אביב וחוזר לקדנציה שנייה אצל המלאבסים, אחרי ששיחק שם בעונה שעברה ועזר לקבוצה לעלות לליגת העל. מלבד אזוגי, סימנו במועדון גם את בלם מכבי נתניה איתי בן שבת, ואת קשר הפועל ירושלים נדב נידם. בפתח תקוה מתכננים גם החלפה של זר אחד או שניים, כאשר שמותיהם של גדעון אקווה ולורנזו פראמטי, הוזכרו כמועמדים לשחרור בחלון הנוכחי.