דניל לסובוי כבר נמצא בישראל ומכבי חיפה החלה בהליכים לאזרוחו. כשם שהרוסי מגיע לארץ בגדר תעלומה, כיוון שקרע ברצועה הצולבת הגביל אותו לכמות דקות נמוכה במיוחד בשנתיים האחרונות, גם ברוסיה מנסים להבין מה מצפה לו בתחנה המיועדת ולשם כך פנו באתר "צ'מפיונשיפ" למאמן השוערים במחלקת הנוער של מכבי תל אביב, אלכסנדר אובארוב.
"קשה לומר עד כמה המעבר למכבי חיפה יועיל ללסובוי, כי לא ראיתי אותו משחק הרבה. הוא היה רק מחליף בדינמו", הודה אובארוב. "אולי בסיטואציה חדשה הוא יתחיל לשחק. אני לא רואה הבדל גדול בין הליגה הרוסית לליגה הישראלית, יש כאן מועדונים שבקלות יכולים להתמודד ברוסיה, כולל מכבי חיפה. נכון שהעונה הם לא חזקים כמו בשנתיים האחרונות, אבל הם היו מתמודדים בכבוד בליגה הרוסית. המעבר בהחלט לא יזיק ללסובוי".
יתרון (2) 210
20:30

בית"ר ירושלים
(1+)

הפועל באר שבע
המשחק המרכזי של המחזור מפגיש בין שתי קבוצות במומנטום חיובי. בית"ר עם חמישה ניצחונות בשישה משחקים, באר שבע הפסידה רק פעם אחת העונה. המארחת לא ניצחה את ב"ש בטדי כבר יותר מעשור - גם הערב היא תתקשה, והאורחת תנצח בקושי, אבל תנצח
יתרון (2) 272
21:45

לאציו

קליארי
(1+)
לאציו נמצאת בתקופה טובה, בעיקר יציבה הגנתית. האורחת עד כה לא מצליחה לייצר מומנטום חיובי, ומתקשה מאוד במשחקי החוץ. נגד לאציו זה לא ייראה שונה עבור קליארי
רגיל (3) 135
19:45

נאפולי

איינטרכט פרנקפורט
נאפולי בכושר נהדר ודומיננטית מאוד בבית, בעוד פרנקפורט במומנטום שלילי וההגנה שלה לא מוסיפה לה. נאפולי תשמור על הנקודות בבית
כאמור, הצטרפותו של שחקן הכנף בן ה-25 לירוקים כפופה לתנאי משמעותי - שיקבל אזרחות ישראלית לפני סגירת חלון ההעברות הקרוב. אם זה יקרה, מכבי חיפה תשלם עבורו מיליון יורו לדינמו מוסקבה.


