גיא צרפתי יערוך הערב (שלישי, 19:00) את הופעת הבכורה שלו כמאמן מכבי נתניה, כשהקבוצה תארח את מ.ס.אשדוד ותנסה לברוח מהתחתית הבוערת. נתניה מגיעה לקרב התחתית הערב אחרי שלושה הפסדים רצופים ופיטוריו של המאמן רן קוז'וך.
השוער תומר צרפתי ימשיך לקבל קרדיט בין הקורות ואיגור זלאטנוביץ' ישוב לסגל ואף עשוי לפתוח בהרכב. צרפתי לא ממש תירגל הרכב באימון היחיד המלא שערך לקראת המשחק ולמעט מתן לוי הפצוע, יעמוד לרשותו סגל מלא לרשותו.
לצד ההכנות לקראת משחקי הליגה הקרובים, בנתניה כבר מתכוננים לחלון ההעברות של ינואר, שעשוי להיות קריטי עבור הקבוצה. כפי שפורסם כאן, המגן השמאלי הצרפתי נאסים אואמו עשוי להיות משוחרר ובנתניה כבר מחפשים לו מחליף.
לוואלה! ספורט נודע שאחד השחקנים שהוזכרו כמועמדים להגיע הוא סוף פודגוראנו ממכבי חיפה. לאחרונה גם הפועל פתח תקוה הביעה עניין בשחקן הכנף הצעיר, שיכול להיות מתופקד בכמה עמדות.
רגיל (7) 115
17:00

וולבס

ווסטהאם
למרות שווסטהאם בכושר רע, וולבס נראית בדרך הבטוחה לירידה. הפטישים ינצלו את ההזדמנות לנשום מעט.
רגיל (7) 213
19:30

אלצ'ה

ויאריאל
ויאריאל קבוצה עדיפה התקפית (31 שערים), ואחרי הניצחונות האחרונים שלה, היא פייבוריטית ברורה.
יתרון (7) 244
20:00

בנפיקה

אשטוריל
(2+)
פערי רמות אדירים באצטדיון האור; בנפיקה נאבקת על האליפות ומגיעה בכושר התקפי מצוין, בעוד אשטוריל (מקום 14) מתקשה מאוד בחוץ העונה. בנפיקה לא צפויה למעוד בבית.
עוד בנתניה: תובע ההתאחדות עו"ד ניר רשף החליט להעמיד את המועדון לדין משמעתי בגין התנהגות בלתי הולמת של קהל אוהדים במשחק נגד בית"ר ירושלים.


