ג'וש כהן, שוערה של מכבי חיפה עד לקיץ האחרון, צפוי לחתום על חוזה באטלנטה יונייטד מה-MLS לפי דיווח שפורסם הלילה (בין שלישי לרביעי) ב-ESPN. עונת ה-MLS הסתיימה בסוף השבוע עם זכייתה של קולומבוס קרו באליפות, כך שכהן הוא אחד הצעדים הראשונים של אטלנטה לקראת העונה הבאה מאז שהחלה הפגרה. העסקה עצמה צפויה להיות מושלמת בימים הקרובים.
כהן, שלא שיחק כלל ונותר בלי קבוצה מאז סיום העונה עם מכבי חיפה במאי, הגיש בחודש ספטמבר האחרון תלונה ל-MLS נגד אותה אטלנטה. טענתו הייתה שאטלנטה הפרה את חוקי הליגה בעת שניסתה להחתימו, אך לבסוף הוא הצטרף לקבוצה שהחזיקה בזכויות עליו על אף שלא שיחק במדיה מעולם.
בסגל של אטלנטה כבר חתום שוער בכיר בדמותו של בראד גוזאן, אך האמריקאי בן ה-39 לא אישר שיחזור לשחק העונה לאחר שסבל ממספר פציעות בשנתיים האחרונות, כולל קרע באכילס. גוזאן הינו אחד השוערים האמריקאים הבכירים בשני העשורים האחרונים, ובאמתחתו 64 הופעות במדי הנבחרת.
רגיל (1) 88
16:00

לידס

אסטון וילה
לידס, שמדורגת במקום ה - 16, תארח את אסטון וילה שנמצאת במקום השישי ומציגה יכולת טובה, אך מתקשה במשחקי החוץ עם ניצחון אחד בלבד. בהתחשב בזה נראה שמצפה לנו משחק מאוזן, ולהערכתי הוא יסתיים בחלוקת נקודות.
רגיל (1) 283
21:45

אינטר

מילאן
אינטר תארח את הדרבי כשהיא מוליכה את הטבלה, בעוד מילאן מגיעה מהמקום השלישי ובפער של שתי נקודות בלבד. זהו מפגש לוהט ומאוזן במיוחד, וכפי שזה נראה, המשחק צפוי להיות צמוד מאוד. להערכתי, הוא יסתיים בתיקו.
כהן שהגיע לישראל ב-2019 שיחק ארבע עונות במכבי חיפה, זכה איתה בשלוש אליפויות ואף נבחר לשחקן העונה באליפות הראשונה ב-2020/21. בעונה שעברה הגיע עם הירוקים לשלב הבתים של ליגת האלופות בפעם השלישית בתולדותיהם, והשנה הוא רואה מרחוק כיצד שריף כיוף ואיתמר ניצן מתקשים למלא את החלל שהותיר לאחר שהחליט לא לחתום על חוזה חדש במועדון.


