לא מעט נושאים חשובים ואפילו דרמטיים עלו היום (ראשון) בישיבת הזום של כל קבוצות ליגת העל עם מנהלת הליגות בכדורגל. מיד עם פתיחת הדיון הוציאה המנהלת הודעה רשמית לכלי התקשורת שכותרתה הייתה שהשאיפה היא לחזור ולשחק בליגת העל ב-25 בנובמבר, אלא שבמהלך הישיבה שנערכה למעלה משעה, עלו עוד נושאים רבים שטרם הובאו לידי מסקנות והודעות רשמיות.
ראשית, הובהר כי חזרת שחקנים זרים לקבוצות לא תהווה פקטור בכל הקשור לחזרת ליגת העל. כמו שאמר יושב ראש מכבי פתח תקוה, אבי לוזון: "מי שבא - ברוך הבא. אנחנו נשחק עם מי שירצה לשחק בליגת העל".
נושא הזרים היה מאוד משמעותי בפגישת הזום הבוקר וכאשר נשיאת הפועל באר שבע אלונה ברקת, לה יש מעבר לשישה זרים כולל המתאזרחים (מיגל ויטור ומריאנו באריירו), שאלה כיצד ניתן יהיה לשחק אם הזרים לא ישובו לארץ, נאמר לה שבמידת הצורך "יקפיצו שחקנים מקבוצות הנוער כדי להשלים את הסגלים". כמו כן, במידת הצורך ההתאחדות לכדורגל תורה על פתיחה יוצאת דופן של חלון העברות כבר בסוף חודש נובמבר על מנת שקבוצות ליגת העל יוכלו לצרף שחקנים להשלמת הסגלים מהליגה הלאומית ומהליגות הנמוכות.
עניין נוסף שקשור לזרים עליו דיברו אנשי מכבי תל אביב וקבוצות אחרות היה למקרה ששחקנים זרים מסרבים לשוב לארץ לחזור, על אף שכרטיסי השחקן שלהם נקנו על ידי הקבוצות. על הנושא הזה לא ניתנה תשובה מאחר שמדובר בהחלטות של אופ"א, אבל מן ההיגיון הוא שקבוצות אשר תתמודדנה עם זרים שאינם רוצים לשוב לשחק בליגת העל, תוכלנה למכור אותם בחלון ההעברות האירופי בחודש ינואר.
נושא נוסף שעמד במרכז ההתדיינות הבוקר היה הקהל. בעלי הקבוצות שאלו האם יהיה נכון לחזור לשחק כדורגל אם לא יאשרו כניסת אוהדים ליציעים. הנושא הזה לא קיבל אישור רשמי, אבל מרוח הדברים של ראשי המנהלת עולה היה שכל עוד אפשר לשחק כדורגל, יחזרו לשחק גם אם אין קהל במגרשים.
יתרון (1) 179
18:15

לאנס

ניס
(1+)
ניס בתקופה פשוט איומה עם שמונה הפסדים רצופים בכל המסגרות והרבה בלאגן סביב הקבוצה. לאנס במומנטום הפוך לחלוטין עם שמונה ניצחונות בתשעה משחקים כשהיא נאבקת על הפסגה עם פ.ס.ז'. ניצחון ביתי ביותר מגול
מעל/מתחת שערים (2.5) (1) 204
18:30

ברנטפורד
(2.5+)

לידס
מתוך 20 משחקים ששתי הקבוצות ערכו העונה בליגה, נכבשו ב20 מעם מעל 2.5 שערים. שתיהן התקפיות ונראה שגם הפעם יכבשו לא מעט שערים.
יתרון (1) 208
18:35

מכבי רעננה
(3+)

עירוני קריית אתא
רעננה אחרי 5 הפסדים רצופים והיא מתקשה מאוד בשבועות האחרונים, למרות שהיא הוסיפה את ג'ו רגלנד לשורותיה. אתא אחרי הפסד דחוק לירושלים, שקטע רצף של 4 ניצחונות. אתא חזקה מאוד, איכותית וטובה מרעננה בהרבה
רגיל (1) 272
20:30

ורדר ברמן

שטוטגרט
שטוטגרט אחרי משחקים שלא מלמדים עליה יותר מדי מול מכבי ת"א, באיירן מינכן ומשחק גביע. לפניהם היא גילתה שיפור גדול, בעוד ברמן מאוד בינונית.
שני נושאים שלא דנו עליהם בשלב הזה ומקווים לא להגיע אליהם בהמשך, הם קיצור הליגה והעתקת המשחקים למספר אצטדיונים במרכז הארץ בלבד. מדובר בשני נושאים שעלולים להיות על השולחן בעתיד, אם המלחמה תתרחב למספר זירות, אך בשלב הזה לא עלו מכיוון שאם הליגה תחזור בסוף חודש נובמבר כמתוכנן, אפשר יהיה לסיים אותה עד תחילת חודש יוני תוך שיתקיימו משחקים גם באמצע השבוע בשלל האצטדיונים. בהתאם להוראות פיקוד העורף, בשלב זה אסור לשחק ברחבי הארץ.
