דירקטוריון מנהלת הליגות בכדורגל המונה בין היתר את קבוצות ליגת העל ושתי נציגות מהליגה הלאומית, התכנס היום (ראשון) לישיבת זום במהלכה סקרו ראשי המנהלת את המצב הנוכחי של הכדורגל הישראלי ואת העתיד לבוא לאור המלחמה בה נמצאת המדינה.
פיקוד העורף אינו מאפשר חזרה לשחק, אך כן מאפשר להתאמן. במנהלת ביקשו מהקבוצות לשמור על שגרת האימונים שהחלה בשבוע שעבר לקראת הרגע בו יינתן האות שאפשר לחזור לשחק. כשזה יקרה יתבקשו הקבוצות להגביר הילוך ולנסות גם להחזיר את השחקנים הזרים לפעילות.
מחזור החזרה לליגת העל אמור היה להיות ב-4 בנובמבר אבל זה כמובן לא רלוונטי. המחזור הזה אמור להתקיים עוד שבועיים ואיש לא השלה את עצמו כי ניתן יהיה לקיים משחקים בזמן כל כך קצר. עם זאת, כפי שכבר פורסם כאן בשבוע שעבר, הקבוצות הונחו להתכונן לחזרת הליגות המקצועניות בסוף השבוע של ה - 25 בנובמבר. אם יתאפשר, משחקי הליגה הלאומית יחודשו שבוע לפני כן, ב-17 בנובמבר (פגרת נבחרת בה לא ניתן לקיים את משחקי ליגת העל).
פעילות הליגות תחודש ככל שיתאפשר מבחינה בטחונית ובהתאם להנחיות הרשויות ופיקוד העורף. בשלב זה וככל שהליגות יחודשו במועדים אלו, יתקיימו כל המשחקים כמתוכנן כשמחזורים ומשחקים רבים ישוחקו באמצע השבוע. במידה ולא ניתן יהיה לחדש את הליגות במועד זה דירקטוריון המנהלת יתכנס שוב על מנת לדון בחלופות.
בנוסף, על מנת למנוע חוסר ודאות כלכלית אצל הקבוצות, הודיע יו"ר המנהלת ארז כלפון כי המנהלת תמשיך בתשלומים ובתקצוב השוטף בחודשים אוקטובר ונובמבר על מנת לאפשר לקבוצות להמשיך בפעילות שלהן ככל שניתן בימים קשים אלה.
רגיל (6) 77
19:30

בראונשוויג

פאדרבורן
אחרי פתיחת עונה בינונית, פאדרבורן בכושר מצוין וניצחה שלושה משחקי ליגה ברציפות. היא תפגוש את אחת הקבוצות החלשת בליגה ומועמדת לנצח.
יתרון (6) 128
20:30

אנאדולו אפס

הפועל תל אביב
הטורקים לא נראו טוב במשחק הפתיחה מול מכבי תל אביב למרות שניצחו. הפועל תל אביב נראתה מעולה מול ברצלונה. המשחק יערך במונטנגרו והוא לא ממש ביתי של הטורקים.
יתרון (6) 194
21:15

פנאתינאיקוס

ברצלונה
(8+)
פאו נראתה טוב מול באיירן ופתחה ברגל ימין נגד קבוצה לא רעה. ברצלונה הובסה על ידי הפועל תל אביב ונראית כרגע קבוצה אבודה. פאו באואקה אמורה לדרוס אותה
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 213
21:30

הופנהיים
(2.5+)

פ.צ. קלן
שתי הקבוצות מרבות לספוג, והיחס אמנם לא מאוד גבוה אבל סיכויי התפיסה גבוהים. שלושה שערים לפחות
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 271
22:00

אוסאסונה

חטאפה
כל משחקיה של חטאפה הסתיימו עם 2-3 שערים, כך גם המשחקים האחרונים של אוסאסונה. משחקי שתי הקבוצות הולכים לכיוון הזה, ונלך איתו גם הפעם
כאמור, אם גם בסוף חודש נובמבר לא יחזור הכדורגל, יצטרכו במנהלת לחשוב על קיום מחזורי אמצע שבוע כדי להשלים פערים ועד ביטול הסיבוב השני של הפלייאוף העליון וסיום הפלייאוף העליון במחזור ה-31. בשלב הזה הכדורגל עוד רחוק מזה וגם ניסיון תקופת הקורונה, מלמד שאפשר להתגבר על שבועות בהם לא ישחקו כדורגל.