התגובות של שחקני המגזר הערבי לטבח בעוטף עזה ולמלחמה ברצועה ממשיכה לעורר הדים בכדורגל הישראלי. הפוסט ששיתפה אשתו של דיא סבע חוללה סערה של ממש, שאף גרמה ליניב קטן להצהיר כי לדעתו השחקן לא צריך ללבוש יותר את החולצה של מכבי חיפה.
בניסיון ליישר את ההדורים, דיא סבע התייחס לסערה ואמר וכתב: "בעקבות הפוסט של אשתי שעורר סערה, חשוב לי להדגיש שלא ידעתי מה היא מעלה. ברגע שראיתי את הפוסט ביקשתי שזה יימחק מיד. חשוב לי להבהיר שהכוונה שלה אנושית בלבד, רואים כל היום סרטונים מזעזעים, היא לא עושה השוואות, היא שיתפה פוסט של שלום מטעם בחור יהודי בכלל וחשבה שהיא מעבירה מסר של פיוס ושלום. היא עשתה את זה בתום לב אבל היא טעתה ועל זה אני מצטער".
"אני והיא דיברנו עם חברים שלנו מהדרום, שהבית שלנו פתוח בפניהם ושיבואו להיות אצלנו עד שהאירוע יעבור. מצמרר ומזעזע מה שקרה, מגנים בכל צורה את מה שהיה, לא מאמינים שזה אמיתי. כל יום רק העמיק את הזעזוע וההבנה שדברים כאלה לא יכולים לקרות בין אנשים".
"זה ברור שהחצים יופנו אליי, מי שמכיר אותנו יודע מי אנחנו, מה אני עושה בשביל ילדים וכמה חברים יהודים יש לי. לאשתי יש חולשה מאוד גדולה לילדים קטנים, וזה רק בא מהאנושיות, כי באמת רואים דברים מזעזעים. מתנצל בשמה ומאחל חיים וימים טובים יותר".
רגיל (3) 112
19:00

מכבי בני ריינה

הפועל קרית שמונה
בני ריינה אחרונה בטבלה והיא מגיעה לאחר ניצחון בגביע שהגיע אחרי רצף של שלושה הפסדים, קרית שמונה גם כן אחרי ניצחון בגביע שקטע לה רצף של חמישה משחקים ללא ניצחון. שתי הקבוצות לא יציבות ויסתפקו בתיקו.
רגיל (3) 132
19:30

הפועל חיפה

בני סכנין
הפועל חיפה יצאה בתחושה לא נעימה ממשחק הגביע בבלומפילד בו הובסה מול מכבי תל אביב. בליגה לעומת זאת היא עם שני ניצחונות רצופים, ובבית היא תשמור על המומנטום הזה מול סכנין
סך הכל שערים טווחים (2-3) (3) 163
20:00

מכבי תל אביב

עירוני טבריה
שניים משלושת המפגשים הקודמים בין הקבוצות הסתיימו עם ארבעה שערים או יותר. בכושר הנוכחי של שתיהן בשני צדי המגרש, התקפית והגנתית, אפשר לצפות לארבעה שערים גם הערב
רגיל (3) 237
21:30

ברנלי

ניוקאסל
ניוקאסל מחזיקה בסגל איכותי ועמוק הרבה יותר, במיוחד בחלק ההתקפי. ברנלי תנסה להסתגר בביתה, אך הלחץ של ה"מגפייז" צפוי להכריע.
רגיל (3) 245
21:30

ווסטהאם

ברייטון
ברייטון ממשיכה להציג כדורגל התקפי ומהנה, בעוד ווסטהאם בביתה מסוכנת מאוד במצבים נייחים. צפוי משחק פתוח עם שערים משני הצדדים.
עוד קודם לכן אשתו של דיא, נרמין סבע, מחקה את הפוסט המדובר ולאחר מכן העלתה סטורי חדש: "חשוב לי להבהיר ולהדגיש כמה דברים אחרי הפרסומים. אולי הבינו אותי לא נכון, מי שמכיר אותי ואת בעלי מקרוב יודע מי אנחנו. גדלנו עם יהודים, שיחקנו והיינו באותו בית. זה לא הערכים שגדלתי עליהם, ברור שאני מזועזעת מכל מה שקרה ומגנה את זה".
לאחר הפוסט שבו נטען כי "אין הבדל בין ילד לילד", סבע ניסתה להבהיר: "אני לא עושה שום השוואה, זה יצא מפרופורציה, הכוונה שלי רק טובה. אין בן אדם אנושי שיכול לתמוך בהריגת ילדים, נשים ובני אדם. אני רואה סרטונים ולא מאמינה שזה אמיתי ושזה באמת קרה, זה לא מתקבל על הדעת. זה לא כתוב ורשום בקוראן, בתורה או בשום ספר אחר. כשאני רואה סרטון של ילד פצוע בבית חולים, כואב לי לפני שאני יודעת אם אם הוא יהודי, ערבי מוסלמי או מכל דת אחרת. אני מתנצלת בפני כולם, לא התכוונתי, מאחלת לכולם שנדע יימים טובים ושקטים יותר".


