אחרי עוד הפסד ועוד אכזבה, נבחרת אירלנד לקראת זעזוע על הקווים. ה-1:2 של הולנד אמש בדאבלין ערער עוד יותר את מעמדו של המאמן סטיבן קני, שנותר עם מאזן חלש של 3 נקודות בלבד בבית ב' של מוקדמות היורו - כשגם הניצחון היחיד הושג מול גיברלטר.
בתקשורת האירית טוענים שקני נמצא על סף פיטורים מהתפקיד, וגם בריאיון בסוף המשחק הוא גמגם כשנשאל על עתידו.
על אף העובדה שעדיין מדובר בספקולציות בלבד, באופן טבעי אחד השמות המקושרים לתפקיד הוא זה של רובי קין. מאמן מכבי תל אביב אמנם חסר ניסיון ועמד על הקווים רק ב-8 משחקים כמאמן ראשי, אבל בניגוד לשחקני עבר אגדיים אחרים של אירלנד כמו רוי קין למשל, הוא מעוניין לפתח את קריירת האימון שלו וככל הנראה ירצה את התפקיד בשלב כזה או אחר.
"תחזירו את רובי הביתה", קראו באירלנד אחרי המשחק אתמול, "הוא מראה סימנים מעודדים בליגה הישראלית, ותפור לתפקיד משום שהוא מבין יותר טוב מכולם מהי המשמעות של ללבוש את מדי הנבחרת".
יתרון (3) 222
21:00

ריגה
(6.5+)

א.א.ק. אתונה
ריגה נחלשה מאוד מהעונה שעברה. א.א.ק אתונה עם שחקנים איכותיים יותר וצפויה לנצח בפער של לפחות 7 נקודות.
רגיל (3) 270
21:45

באלה טאון

קונאס קוואי
באלה טאון חלשה בביתה. ניצחון ביתי אחד בחמישה משחקים. קונאס אחרי ניצחון על לאנלי מועמדת לנצח.
מנצחת כולל הארכות (3) 318
23:08

דטרויט טייגרס

סיאטל מרינרס
במצב של 1:1 בסדרה ואחרי שני משחקי חוץ, דטרויט תארח את סיאטל הלא יציבה. היא תנסה והיא יכולה בביתה להשיג ניצחון ביתי חשוב.
יתרון (4) 183
19:45

גוג סוונדבורג
(4.5+)

מגדבורג
מגדבורג פתחה מצוין את ליגת האלופות והיא עם שלושה ניצחונות, אבל לשחק בדנמרק יהיה לה קשה מאוד. גם אם תנצח, ספק אם זה יהיה בהפרש גדול.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין
רק בשבוע שעבר כתבו ב"סאן" האירי ש"רובי קין סולל את דרכו לאימון הנבחרת. "רובי "מניח את היסודות שעשויים להפוך אותו למאמן אירנלד ביום מן הימים. העובדה שזה קורה בישראל מביאה עמה אלמנט של 'רחוק מהעין - רחוק מהלב' בנוגע לחלוץ העבר, שבחר ביעד מחוץ לרדאר וגם מחוץ לגבולות לפי הדעה הפוליטית של חלק מהאנשים", ניתחו בכתבה באזכור לביקורות שספג קין על הגעתו לישראל", ניתחו.
ב"סאן" הוסיפו: "זו הייתה החלטה הרת גורל עבור רובי, בהתחשב בכך שכישלון עשוי לרדוף אותו בהמשך. אבל הוא קפץ על ההזדמנות, המשיך בעבודה וכעת הזרקור יופנה אליו יותר בעקבות ההופעה בקונפרנס ליג. מה שהוא מנסה לעשות צריך להעניק לו קרדיט באירלנד, גם אם המצב הגאופוליטי בישראל מעצבן אנשים. מעטים המאמנים שמפלסים לעצמם דרך מחוץ לליגה האירית. רובי קין יצא לבחון את עצמו, אנחנו עדיין לא יודעים אם הוא מאמן טוב או רע - אבל הוא עומד להראות לנו".
קין אימן עד כה את מכבי תל אביב ב-8 משחקים רשמיים. המאזן של הקבוצה תחתיו עומד על שישה ניצחונות ושתי תוצאות תיקו. את ליגת העל פתחה מכבי תל אביב של קין עם 6 נקודות מ-6 אפשריות.