בהפועל חדרה מצפים לשבור את שיא ההכנסות של המועדון ממכירת כרטיסים במשחק הבית הקרוב, בו יארחו את מכבי תל אביב, במסגרת המחזור השני בליגת העל. בשלב זה הקצו במועדון את כל היציע המזרחי באצטדיון נתניה עבור האוהדים הצהובים, זאת בתוספת לכרטיסים שהוקצו ליציע המערבי, כך שבסך הכל כ-9,000 כרטיסים הועברו בשלב זה למכבי תל אביב והציפייה היא לרבבה מהם לכל הפחות.
בעקבות הניצחונות האחרונים של מכבי תל אביב, באירופה ביום חמישי ובליגה אמש, צפויים להגיע רבים מאוהדיה למשחק ובחדרה מצפים להכנסה של למעלה מחצי מיליון שקל, כאשר גם בקרב אוהדי הקבוצה המארחת צפויה מכירה ערה לקראת ההתמודדות ביום ראשון.
רגיל (7) 138
17:15

סביליה

אוסאסונה
סביליה אחרי שני הפסדי חוץ בליגה, אך היא חוזרת הביתה, במגרש בו היא ניצחה 1:4 את ברצלונה. היא מאוד לא יציבה, אך היא טובה יותר מאוסאסונה, שנראית רע מאוד כבר חודש. המארחת אמורה לנצח
יתרון (7) 149
17:30

בני סכנין
(1+)

מכבי חיפה
מכבי חיפה מחפשת ניצחון שיוציא אותה מהמשבר ויעצור רצף של שישה משחקים ללא ניצחון. את שני המשחקים האחרונים חיפה סיימה עם איבוד נקודות בתוספת הזמן, הפעם זה לא יקרה - חיפה מעל גול
רגיל (7) 172
18:30

מכבי נתניה

מכבי בני ריינה
ריינה מסתמנת כאחת החלשות בליגה ולפיכך מועמדת לירידה. עם הקהל הביתי הרב שלה, מכבי נתניה שבכושר מצוין יכולה לנצח בגדול.
למרות ההפסד 3:0 של חדרה להפועל באר שבע בטרנר, אוהדי הקבוצה ממשיכים לרכוש מנויים ועד כה נמכרו כבר כ-600 לעונה שנפתחה. במועדון מקווים למכור עוד כמה מאות בתקופה הקרובה.
שחקן הרכש טוני גומס נחת הלילה בישראל והוא צפוי לערוך מחר אימון בכורה עם הקבוצה. גומס שחתם לעונה אחת אמור לחזק את החלק הקדמי של הפועל חדרה, כשבמקביל מנהלים ראשי המועדון מגעים עם חלוץ זר נוסף.


