תפנית מפתיעה בהעברתו של רמזי ספורי לאנטליאספור הטורקית. על אף שהקשר כבר הגיע לטורקיה ועבר בדיקות רפואיות, הפועל באר שבע הודיעה הערב (שלישי) כי השחקן ישוב אליה בשלב זה בגלל מחלוקות כספיות ושינוי התנאים שסוכמו טרם הגעתו.
העסקה לא ירדה מהפרק ולפי הצהרת האדומים השיחות בין המועדונים ימשיכו בשלב זה, אך נכון לעכשיו ספורי יחזור, ישחק ויכבד את ההסכם שלו בבירת הנגב. יש לציין כי בניגוד לליגות רבות באירופה, חלון ההעברות בטורקיה פתוח עד ה-15 בספטמבר. דמי ההעברה על ספורי בעסקה המסתמנת עמדו על חצי מיליון יורו, כאשר ספורי אמור להרוויח 400 אלף יורו בעונה אם וכאשר יעבור.
רגיל (2) 288
22:00

בטיס

אתלטיקו מדריד
בטיס מדורגת חמישי והיא תארח את אתלטיקו מדריד שנמצאת במקום הרביעי, לשתי הקבוצות מספר נקודות זהה. שתיהן מציגות יכולת טובה בתקופה האחרונה בליגה, אתלטיקו לא מצליחה להשיג תוצאות טובות במשחקי החוץ ומנגד בטיס משחקת היטב בבית, בהתחשב בכך אני חושב שצפוי כאן משחק שווה כוחות והשתיים יתחלקו בנקודות
יתרון (2) 310
22:15

מוריירנסה
(2+)

פורטו
המארחת היא למעשה קבוצת הבית הטובה בליגה עם מאזן מושלם של ארבעה ניצחונות ביתיים. היא אמנם פחות טובה מפורטו, אבל כן יכולה לאתגר אותה
רגיל (3) 132
20:30

הפועל תל אביב

בית"ר ירושלים
אחרי ההפסד בליגה , בית"ר ירושלים תחפש מיני נקמה באדומים שיופיעו ללא מאיימבו, שחקן ההגנה הטוב ביותר שלהם. הפועל מגיעה אחרי שני הפסדים ומאוד לחוצה.
יתרון (3) 163
21:00

באיירן מינכן
(4.5+)

ריאל מדריד
ריאל מדריד בכושר בינוני ואחרי הפסד. מאידך באיירן מינכן מסתמנת עד כה כאחת הקבוצות החלשות במפעל וריאל תנסה להשיג ניצחון חשוב.
יתרון (3) 216
21:30

באסקוניה
(1.5+)

בי.סי דובאי
באסקוניה עדיין מחפשת ניצחון יורוליג ראשון העונה אחרי שישה הפסדים רצופים. אין משחקים קלים ביורוליג וגם דובאי היא לא יריבה קלה, אבל בבית בזמן הנוכחי זאת כנראה ההזדמנות הטובה ביותר של הבאסקים לנצח
רגיל (3) 264
21:45

אטאלנטה

מילאן
מילאן איבדה נקודות בשבוע שעבר מול פיזה בביתה, אבל בסך הכל נראית נהדר מתחילת העונה. אטאלנטה משדרת פחות יציבות העונה, מילאן פשוט טובה יותר כרגע ולמרות שזה משחק קשה לשתיהן - מילאן קצת יותר ראויה לניצחון
ספורי כידוע הושעה הקיץ למספר ימים בעקבות עימות פיזי שהוביל לפגיעה בשי אליאס ושגיב יחזקאל. הוא החמיץ את המשחק הראשון מול לבסקי סופיה, אך לקראת הגומלין שב לסגל.
רק ביום ראשון האחרון הוא פתח במשחק הדירוג בגביע הטוטו מול מכבי נתניה שהסתיים בתבוסת 4:1. ההערכה הייתה שהמפגש מול היהלומים היה האחרון של ספורי במדי הפועל באר שבע, אך לאור ההתפתחויות האחרונות הוא עלול ללבוש לפחות עוד פעם אחת את מדי הקבוצה.


