מכבי תל אביב נערכת לצירוף זר במקום ג'ורג'ה יובאנוביץ', כשההעדפה היא לשחקן קו ימין שיכול לעשות גם את תפקיד הקשר שמתחת לחלוץ. הצהובים עדיין לא סגרו סופית את העמדה המבוקשת ויש גם קולות המצדדים בצירוף שחקן כנף שיכול לשחק גם כחלוץ, כשההחלטה תיקבע על פי איכות השחקן.
במועדון רוצים לקדם את דור תורג'מן, כך שחלוץ זר שיכול לעשות רק תפקיד אחד כפי שיובאנוביץ' ידע לעשות, הוא לא המטרה - במיוחד כי רובי קין מתכנן לשחק עם חלוץ מטרה אחד וכל עוד ערן זהבי כשיר ויכול לשחק, העמדה היא שלו. אופצית צירופו של איתמר שבירו על הפרק ובתנאי שאיזי שרצקי לא ינקוב בסכום מופקע. הצהובים שונאים שמועדונים נוקבים ב"מחיר עבור מכבי תל אביב" ולכן רק מחיר הוגן יוביל לעסקה בינם ובין עירוני קרית שמונה.
עוד על מכבי תל אביב
יתרון (5) 130
21:45

ריאל מדריד

פאריס באסקטבול
(8.5+)
ריאל הפסידה למילאנו אחרי רצף של 8 ניצחונות והיא תגיע למשחק מול פאריס השבורה, שהפסידה 3 ברציפות, ואת 5 האחרונים שלה ביורוליג. ריאל תגיע להתאושש וגם כך תפגוש קבוצה חלשה יותר עם סגל קצר יותר
יתרון (5) 155
22:00

א.א.ק. אתונה

סי. אס. יו קראיובה
(1+)
א.א.ק בכושר אדיר עם 11 משחקים רצופים ללא הפסד בכל המסגרות, מתוכם ניצחה 10. אלא שאת המקום שלה בטופ 8 היא לא הבטיחה ורק ניצחון שלה הערב יעשה זאת. קראיובה שמגיעה מהמקום ה23 מבינה שהיא בסכנת הדחה ורק ניצחון יבטיח לה את המקום בשלב הבא, אך זה לא יהיה קל מול המארחת, שפשוט טובה יותר ותנצח כאן ביותר משער אחד
יתרון (5) 216
22:00

מיינץ

סמסונספור
(1+)
מיינץ מדורגת שמינית בטבלה עם 10 נק', סמסונספור גם כן עם 10 נק' אבל הפרש שערים טוב יותר מציב אותה במקום החמישי. תיקו למעשה לא ישרת אף אחת מהקבוצות, שכן במקרה כזה שתיהן עלולות לסיים את שלב הליגה מתחת למקום השמיני. הרבה על הכף עבור שתי הקבוצות שמגיעות בפורמה לא טובה, הרבה לחץ אבל דווקא האורחת היא זו שמיעטה להפסיד העונה. גם הערב אפשר להעריך שלא תפסיד
יובאנוביץ' נחת כבר אמש בשוויץ והבוקר צפוי לעבור בדיקות רפואיות לפני חתימה בפ.צ. באזל. במכבי תל אביב מודים שהם מוכרים חלוץ איכותי עם יכולת הבקעה מוכחת, אבל מדגישים כי הסרבי לא היה מתוכנן לשחק הרבה בעונה הקרובה בשל המערך בו דוגל קין, ומכאן שהמרמור שלו רק היה גובר ועדיף היה למכור בהצעה הכי טובה שהם קיבלו.
